ye-logo.v1.2

Хмельницька влада програла суд перевізнику

Суспільство 4222
Суд зобов
Суд зобов'язав владу Хмельницького прийняти документи на конкурс від ПП АТП Поділля-Тур. Фото: з архіву

Суд зобов’язав прийняти в підприємства документи на конкурс.

Сьогодні, 20 жовтня, Хмельницький міськрайонний суд розглянув справу за позовом перевізника щодо участі в конкурсі з перевезення пасажирів на автобусах загального користування в місті Хмельницькому.

«Рішення суду зобов’язано виконавчий комітет Хмельницької міської ради, управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради визнати документи, подані приватним підприємством «АТП Поділля-Тур» через установи зв’язку такими, що подані у строк для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусах загального користування в м. Хмельницькому, який має відбутися 23 жовтня 2017 року, - каже прес- секретар суду Алла Плінська. - Також зобов’язано відповідачів прийняти та зареєструвати документи позивача для участі в конкурсі з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Хмельницькому».

Нагадаємо, 17 жовтня цього року Хмельницький міськрайонний суд виніс ухвалу про зупинення проведення конкурсу 23 жовтня до розгляду позову ПП «АТП Поділля-Тур» по суті. Тоді заступник міського голови Андрій Бондаренко заявив, що підприємство подало позов, оскільки в нього не прийняли документи на конкурс. Причина – перевізник начебто подав їх пізніше пізніше встановленого терміну.

«Зважаючи на актуальність даної справи, судом було вжито усіх заходів для якнайшвидшого її розгляду та продовження процедур проведення конкурсу, - продовжує Алла Плінська. - Так, справу було розглянуто в семиденний термін з дня надходження».

Тепер у виконкому міськради є 10 днів, щоб оскаржити рішення у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.
Як заявив журналісту сайту «Є» Андрій Бондаренко, у міськраді ще не визначилися, чи будуть оскаржувати рішення хмельницького суду. «Коли отримаємо копію рішення, тоді будемо вивчати та думати, як діяти далі, - сказав Андрій Євгенович. – Єдине, що можу стверджувати – засідання конкурсної комісії, незалежно від того чи буде апеляція, відбудеться 23 жовтня».

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ПП «АТП Поділля-Тур» належить хмельничанці Інні Мартинюк та Андрію Хоркавому, зареєстрованому в Чемеровецькому районі. На місцевих виборах у 2015 році Андрій Васильович був кандидатом у депутати до Хмельницької обласної та міської рад від «Українського об’єднання патріотів –Укроп».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую