ye-logo.v1.2

Хмельницький «Новатор» ситуативно очолив турнірну таблицю Суперліги

Спорт 2035
Новатор поки що йде без втрат очок
Новатор поки що йде без втрат очок. Фото: з архіву

Відбулися матчі другого туру чемпіонату України з волейболу в найвищому дивізіоні.

Хмельничани свої матчі проводили в Чернігові проти «Буревісника-ШВСМ». «Новатор» вважався фаворитом протистоянь, а тому шанувальники хмельницького клубу очікували на перемоги своєї команди. Утім, легко в Чернігові не було.

У перший ігровий день хмельничани розпочали з того, що поступилися в стартовій партії з рахунком 28:26. «Мали вигравати, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Але скажу відверто, «Буревісник-ШВСМ» - доволі гідний суперник, це домашня команда, яка, переконаний в рідних стінах ще набере очки». Але, програвши першу партію, в наступних гості були переконливішими. Спочатку виграли 25:20, потім 25:13, а в четвертому сеті 25:19. У підсумку рахунок у матчі 3:1 на користь «Новатора».

Та в другому матчі, який зіграли сьогодні, 21 жовтня, хмельничанам перемога далася важче. Вигравши дві перші партії, здавалося, «Новатор» виграє і третю та здобуде «вікторію». Але… «Чернігівчани випустили одного нового гравця, проти якого ми ще не грали, змінили тактичну схему і створили нам чимало проблем, - проблем Роман Олександрович. – Поки ми пристосовувалися… Словом, програли третю партію, хоча мали матч-болл. Четверта партія також була напруженою, поступалися 10:15. Та хлопці за рахунок самовіддачі, вольових якостей та досвіду змогли дати бій «Буревіснику» та виграти 25:23. Ну, і весь матч в цілому з рахунком 3:1».

Здобувши дві перемоги, «Новатор» очолив турнірну таблицю в Суперлізі. У хмельничани після чотирьох матчів 12 очок. Далі йдуть харківський «Локомотив» (10 очок) та львівський «Барком-Кажани» (8 очок). Та вже наздогнати «Новатор» може ВК «МХП-Вінниця», який свої матч другого туру проведе 21-22 жовтня проти «Дніпра».

Матчі третього туру пройдуть 10-11 листопада. Хмельницький «Новатор» гратиме вдома проти «Дніпра».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую