ye-logo.v1.2

Футбол у прямому ефірі: «Агробізнес» (Волочиськ) - «Полісся» (Житомир)

Спорт 4276
Онлайн трансляція матчу Агробізнес - Полісся 29 жовтня о 13.00
Онлайн трансляція матчу Агробізнес - Полісся 29 жовтня о 13.00. Фото: автора

Сьогодні у Волочиську відбудеться матч 18 туру в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги, за яким можна стежити в режимі онлайн.

На волочиському стадіоні «Юність» місцевий «Агробізнес» прийматиме житомирське «Полісся». Цей поєдинок для господарів стане останнім домашнім матчем у цьому році. Адже попереду – гра в Івано-Франківську, після якої пауза в першості аж до весни 2018-го.

Житомирське «Полісся» в першому колі приймало «Агробізнес» у Коростені, де зазнало поразки з рахунком 0:5. Утім, це вже не та команда, що була в тому матчі. Адже тоді житомиряни були очевидним аутсайдером, які до зустрічі з «Агробізнесом» не мали жодного очка, жодного забитого гола. Та саме після розгрому від волочиського клубу, «Полісся» почало набирати свої очки. І тепер ця команда перебуває на шостому місці, а минулого тура стала автором несподіванки – вигравши вдома в івано-франківського «Прикарпаття» з рахунком 2:0. А 25 жовтня житомиряни провели пропущений матч 1 туру, в якому здолали на виїзді білоцерківський «Арсенал-Київщину» 3:2. Отож, «Полісся» приїздить до Волочиська з переможною серією з двох поєдинків.

А, що «Агробізнес»? Команда з Волочиська впевнено очолює турнірну таблицю в групі «А» та вже 8 поспіль матчів не втрачає очок. Утім, остання гра в Чернівцях проти «Буковини», в якій лідери виграли 2:1, була надто важкою. До того ж, скандальною. А саме – суддівство в матчі. Але Комітет арбітрів Федерації футболу України наче розставив всі крапки над «і», і вийшло так, що не чернівчани мали б скаржитися на арбітраж, а гості з Волочиська.

Поєдинок «Агробізнес» - «Полісся» обслуговуватиме бригада арбітрів з Києва на чолі з Ігорем Бичем. До цього шляхи даному рефері та обох клубів не перетиналися. Чого не скажеш про лайнсменів. Так, Богдан Хімич був асистентом арбітру в матчі «Полісся» - «Агробізнес» в першому колі. Також обслуговував матч 15 туру ФК «Львів» - «Агробізнес», в якому гості перемогли 2:0. А інший лайнсмен – Дмитро Сміляк, працював на матчі 13 туру «Скала» - «Агробізнес», в якому команда з Волочиська перемогла 3:1.

Отож, поєдинок «Агробізнес» - «Полісся» розпочнеться на волочиському стадіоні «Юність» 29 жовтня о 13.00. Пряма трансляція поєдинку на сайті «Є»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую