ye-logo.v1.2

Наступного року електронні журнали запрацюють ще у 10 хмельницьких школах

Суспільство 4668
Електронний журнал хочуть запустити у всіх школах міста
Електронний журнал хочуть запустити у всіх школах міста. Фото: budukursi.in.ua

Не всі міські школи технічно готові до новацій.

У шести хмельницьких школах учням ставлять оцінки у електронні журнали. Як повідомив директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради під час прямого ефіру сайту "Є", наступного року ще десять шкіл підключать до системи.

«Електронний журнал запрацював у шести закладах. Батьки в цих школах можуть бачити оцінки своїх дітей там. Не всі школи готові технічно до запровадження такого журналу. Державна субвенція, більш як 3 мільйони гривень, буде використана для придбання техніки для 15 навчальних закладів. Решту шкіл забезпечать за рахунок міського бюджету. З наступного руку ще 10 шкіл підключимо», - зазначив Роман Миколаїв.

За його словами, відколи працює електронний журнал, побачили деякі технічні помилки. Їх усунули. Додає, що повноцінно журнал у всіх школах запрацює вже за 2 роки.

«На проект цьогоріч з міського бюджету виділили 75 тисяч гривень. Авторські права належать Департаменту освіту. Це не просто внесення оцінок в електронній формі. Батьки зможуть переглядати виключно оцінки своїх дітей. Вчитель може обґрунтовувати оцінку, а батьки задавати власні запитання. У журналі є щоденне шкільне меню, план культурних заходів», - каже Роман Дмитрович.

Абсолютний доступ до інформації в журналі має заступник директора з навчальної роботи. Батьки матимуть кодований доступ лише до сторінки своїх дітей.

Читайте також: У Хмельницькому відбудеться другий батьківсько-освітянський форум

Ефір сайту "Є" з директором департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Романом Миколаєвим, дивіться у записі: 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую