ye-logo.v1.2

Як провести вечір п'ятниці і 25-26 листопада у Хмельницькому

Культура 3683
Проведіть ці вихідні активно та пізнавально!
Проведіть ці вихідні активно та пізнавально!. Фото: ВолиньІнфо

Програма заходів.

Починаючи з п’ятниці, хмельничани протягом кількох днів вшановуватимуть пам'ять жертв голодоморів. Кожен може запалити свічку на вікні свого помешкання в пам’ять про невинно убієнних і взяти участь у загальноміських поминальних заходах.

Також цими вихідними у Хмельницькому проходитиме 12-тий фестиваль гармонійного розвитку особистості «Мистецтво бути..!» До нашого міста приїдуть майстри з різних куточків України, які проведуть величезну кількість майстер-класів і семінарів для хмельничан.

Для любителів шопінгу цєї п’ятниці визначний день – головний розпродаж року «Black Friday», а для поціновувачів ретро – вечірка «Дискотека 80-их і 90-их».

Частину вихідних хмельничани мають можливість провести на концертах. Кожен зможе знайти музичний виступ на свій смак: концерт піаніста Юрія Кота, трiо "MADNOTBAD", Богдана Совика, вокальний фестиваль-конкурс "Подільська ліра", концерт Сергія Славянського .

У суботу хмельничанам покажуть виставу "Історії з коробки". Для діток у театрі ляльок зіграють по одній виставі протягом суботи-неділі. З-поміж іншого – семінар для жінок, семінар про аспекти обігу нерухомості, зустріч ІТ тусовки.

Також не забувайте про виставки, які діють у наших музеях. Вже завтра у мистецькій залі музею історії міста Хмельницький буде відкрита художня виставка «Благословенний сад». У музеї-студії фотомистецтва до 6 грудня триватиме виставка Юрія Величка «Життя на нулі»; до 10 грудня у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діятиме виставка творів мистецького подружжя Мазурів; у Хмельницькому Обласному Художньому музею триває виставка мистецького проекту "Rеволюція: простір гідності, свободи і єднання" фотографа Сергія Аніськова.

Щоб вихідні не пройшли повз вас, Сайт «Є» підібрав найцікавіші події, які відбудуться у Хмельницькому цими днями. Тож не пропустіть!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ
П'ятниця (24 листопада)

 

Фото: з архіву

Художня виставка "Благословенний листопад"

Заслужений художник України Михайло Андрійчук з нагоди відзначення поважної дати презентуватиме художню виставку «Благословенний листопад». Ласкаво просимо завітати на ювілейний вернісаж видатного подільського художника.

Коли: 17:00

Де: Музей історії міста Хмельницький, вул. Проскурівська, 30

Вартість: безкоштовно

Захід до Дня пам'яті жертв Голодоморів

До Дня Пам'яті жертв Голодоморів центр "Плоскирів" проведе тематичну бесіду про жахливі події Голодомору в Україні. Також під час заходу відбудеться перегляд документальних стрічок про голодомор, як геноцид українського народу, його причини, перебіг і наслідки.

Коли: 16:30-18:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.

Вартість: безкоштовно

Творча зустріч з гуртом "Фіолет"

ФІОЛЕТ – один з найпопулярніших концертуючих гуртів України. На рахунку команди – кілька повноцінних студійних альбомів. Ми ж на зустрічі в Книгарні «Є» обіцяємо яскраве спілкування з музикантами. Дізнаємося більше про нових учасників гурту, про плани на майбутнє, ну і найголовніше – про нірвану, яка «є», «була» і «буде».

Коли: 14:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Семінар "Актуальні зміни інструкції БТІ. Аспекти обігу нерухомості"

Практичні семінари стануть корисними і цікавими для фахівців підприємств, що здійснюють технічну інвентаризацію об'єктів нерухомого майна, інженерів технічної інвентаризації, підприємств будівельної галузі, споживачів та власників нерухомості, нотаріусів, рієлторів, юристів, проектувальників, вчених та інженерів-будівельників.

Коли: 9:00-18:30

Де: конференц-зал Хмельницької ТПП, вул. Подільська, 109/1.

Вартість: 1450 гривень

Концерт піаніста Юрія Кота

Заслужений артист України Юрій Кот гратиме з академічним симфонічним оркестром обласної філармонії. У програмі – Й. Гайдн, Симфонія №44 (e-moll) «Trauer» і Й. Брамс, Концерт №2 (B-dur) для фортепіано з оркестром, тв. 83.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 30-40-50 гривень

Black Friday в ТРЦ "Оазис"

Ціни досягають свого мінімуму, а шопінг стає надзвичайно вигідним. Улюблені бренди зі знижками до -70%. Та «по-чорному» будемо не лише скуплятися, але й розважатися.

Коли: 10:00-21:00

Де:ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2а.

Вартість: безкоштовно

Black Friday в ТРЦ "Квартал"

Для хмельничан відбудеться розіграш призів у вигляді товарів або грошових сертифікатів. А також - мега знижки до 80% лише у чорну п'ятницю.

Коли: 20:00-00:00

Де: ТРЦ "Квартал", вул. Камянецька, 17.

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: What's Your Story?
Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Організовує Хмельницький молодіжний клуб розвитку. Тема тижня: What's Your Story? Модератори зустрічі: Ashley Aulet.

Коли: 17:00-18:30

Де: центр "Вікно в Америку" в Обласній науковій бібліотеці (вул. Героїв Майдану, 28).

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Дискотека 80-их та 90-их"

Гарна новина для усіх, кому подобається відпочивати під якісну музику. Незабаром у Хмельницькому відбудеться ретро-вечірка, яку варто відвідати. Адже зазвучать всім знайомі мелодії, які не залишать байдужими нікого.

Коли: 22:00

Де: Аут-паб "Уругвайський льотчик", Старокостянтинівське шосе, 6/90.

Вартість: 50 гривень

Виступ одеського трiо "MADNOTBAD"

В Гастро-Бар 7.62 приїде бентежно-мелодійне, примарно-похмуре, експериментально-пiдривне, невиправно-романтичне та зухвало-поетичне одеське трiо MADNOTBAD. Хлопцi зiграють як старі, так і зовсім нові пісні, а також перевірені хіти та улюблені кавери.

Коли: 21:00-23:30

Де: Gastrobar 7.62, вул. Грушевского, 62.

Вартість: вхід вільний

Виступ суперфіналіста "Х-фактор 6" Богдана Совика

Усі ті хіти які співали ви, або ваші батьки - прозвучать у "ПаПаПаб" цього вечора. Для хмельничан заспіває співак з Вінниці Богдан Совик, відомий завдяки участі у шоу "Х-фактор", де він став суперфіналістом.

Коли: 20:00

Де: "Папапаб", вул. Івана Франка, 10.

Вартість: вхід вільний

Субота (25 листопада)

Фестиваль "Мистецтво бути"

Щорічний фестиваль гармонійного розвитку особистості. Для Вас понад 80 майстер-класів з різних напрямків як і від наших чудових майстрів-хмельничан, так і від гостей з інших міст України. А також приємні сюрпризи, незвичайна ярмарка, смачна їжа, для охочих - баня, нові знайомства та спілкування, атмосфера позитиву, радості і любові.

Коли: 10:00-20:00

Де: вул. Проскурівська, 61.

Вартість: два дні - 350 гривень, один день - 200 гривень.

Вистава «Русалонька»

Русалонька, одна з дочок морського царя, побачивши принца на палубі розкішного корабля, закохується у нього. Але під час бурі корабель розбивається об скелю, і всі його пасажири опиняються у воді. Русалонька, не роздумуючи ні хвилини, кидається на допомогу і рятує свого коханого від загибелі.

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25-28 гривень

Пластично - музична вистава "Історії з коробки"

Вже зовсім скоро у вас з'явиться унікальна можливість побачити пластично - музичну виставу «Історії з коробки» театру «Дзеркало». Вистава яка репрезентувала наше місто на чотирьох міжнародних театральних фестивалях!!! Глядачі Луцька, Кам'янець-подільського, Києва та Львова аплодували театральній майстерності акторів та режисера. 

Коли: 19:00-20:00

Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська 43.

Вартість: 50 гривень

Зустріч ІТ тусовки "Magento Contribution Day" (вперше в Хмельницькому)

Хмельничани зможуть попрацювати поруч з провідними архітекторами Magento.

Коли:18:00

Де: Atwix, Зарічанська, 3/2.

Вартість: безкоштовно

Семінар для жінок "Комерційні діагнози в гінекології"

Вдруге у Хмельницькому один з кращих гінекологів України - Наталія Лелюх. Але вперше буде семінар доступний кожній жінці. У рамках ініціативи "Крок на зустріч" за сприяння та фінансової підтримки Хмельницької міської ради, Управління охорони здоров"я ХМР, Хмельницької міської дитячої лікарні, ГО "Щасливе материнство" організовує зустріч на тему: Комерційні діагнози в гінекології"

Коли: 11:30

Де: Актова зала міської дитячої поліклініки (3 поверх) вул. С. Разіна, 1

Вартість: безкоштовно

Фестиваль-конкурс "Подільська ліра"

Цими вихідними у Хмельницькому відбудеться третій всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва ім. Валерія Ярецького “ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА”. Фестиваль ставить за мету популяризацію творчості Народного артиста України Валерія Ярецького, відродження народних традицій, звичаїв та обрядів, народного мистецтва, розвиток сучасної української вокально-хорової творчості, виявлення авторських аранжувань та підтримку молодих талановитих керівників-диригентів, створення для дітей та підлітків можливість творчого спілкування.

Коли: 9:00-19:00

Де: Обласна філамонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: для глядачів безкоштовно

Загальноміське вшанування пам'яті жертв голодоморів

У Хмельницькому відбудеться покладання квітів, встановлення запалених лампад і свічок до пам'ятників та місць захоронень жертв голодоморів. Загальноміські заходи із вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу розпочнуться на майдані Незалежності.

Коли: 15:30

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Концерт Сергія Славянського (вперше у Хмельницькому)

З концертом до Хмельницького приїде народний улюбленець Білорусі, співак і композитор Сергій Славянський. Він не лише презентує свій новий альбом «Ангел мій», а й виконає кращі хіти»: «Жена», «В платьице от Кристиан Диор», «Мигрень», «Алёнушка» та інші.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 70-250 гривень

Неділя (26 листопада)

 

Фото: з архіву

Фестиваль "Мистецтво бути" - 2-ий день

Протягом двох днів майстри з психології, нумерології, тренери з йоги, різних видів гімнастики і танцю, знавці прянощів та мінералів, а також фахівці в інших сферах передаватимуть свої знання тим, хто завітає на фестиваль.

Коли: 10:00-20:00

Де: вул. Проскурівська, 61.

Вартість: два дні - 350 гривень, один день - 200 гривень

Фестиваль-конкурс "Подільська ліра" - 2-ий день

Серед головних цілей фестивалю - популяризувати творчість Народного артиста України Валерія Ярецького, відродити народних традицій, звичаїв та обрядів, народного мистецтва.

Коли: 9:00-19:00

Де: Обласна філамонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: для глядачів безкоштовно

Театральний клуб "El cetera"

Організовує «Центр розвитку театру "Час Т"». Під час зустрічі відбудеться відео знайомство з творчістю іспанського театру «YLLANA».

Коли: 17:00-19:00

Де: ГО «Центр розвитку театру "Час Т"», вул. Проскурівського підпілля 71, кімната 36.

Вартість: безкоштовно

Вистава «Веселі перегони»

Це історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе спритнішим за нього. Вони посперечалися про першість на перегонах. Довгоногий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію, але Їжачок з Їжачихою захотіли його перехитрувати і виграти перегони.

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25-28 гривень

Про решту подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую