ye-logo.v1.2

На одну вакансію у службі зайнятості області претендує шість осіб

Суспільство 1898
Фото: styknews.info

Зареєстровано більше 9 тисяч безробітних.

У січні-листопаді у базі даних Хмельницької обласної служби зайнятості було 26,3 тисяч вакансій. Як повідомляють у прес-службі відомства, в середньому по області на 1 вакансію претендувало 6 осіб, які шукали роботу. Майже 80% із них припадало на робітничі професії.

«Попитом продовжують користуватися професії металообробки, будівництва, транспорту, агропромислового комплексу, сфери торгівлі та послуг. Затребувані менеджери (управителі) в усіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, економісти та інженери з досвідом роботи, лікарі, вчителі. Крім того, існує потреба в робітниках найпростіших професій — підсобні робітники, прибиральники, двірники, вантажники та інші», - йдеться у повідомлені.

Додають, що станом на 1 грудня кількість зареєстрованих безробітних становила 9,3 тисяч осіб. Серед них 463 військовослужбовця учасника АТО та 48 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб. Більше половини безробітних (54,5%) жінки, 34,3% - молодь віком до 35 років, а також безробітні, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, ще 48,6% - безробітні з сільської місцевості. 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую