ye-logo.v1.2

Хмельницька облрада: бюджет та звернення до керівників держави (запис)

Політика 5010
Депутати Хмельницької обласної ради мають розглянути більше 70 питань
Депутати Хмельницької обласної ради мають розглянути більше 70 питань. Фото: автора

Сьогодні відбувається остання в цьому році сесія обласної ради.

22 грудня депутати облради зберуться на своє останнє засідання в 2017 році. І, одним із найголовніших питань, яке вони мають розглянути та прийняти, мабуть стане проект обласного бюджету на 2018 рік.

Всього в порядку денному 77 питань. Першим з яких значиться проект рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Хмельницької обласної ради сьомого скликання Островської Ніли Василівни». Нагадаємо, обрана від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» написала заяву на складання своїх депутатських повноважень. Причина – Ніла Василівна не може поєднувати дві виборчі посади. А її, як відомо, в жовтні цього року обрали головою Красилівської ОТГ.

На сесії планують затвердити ще чотири нових регіональних програми – сприяння розвитку громадянського суспільства на 2018-2020 роки, впровадження державної політики органами виконавчої влади у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Хмельницькій області на 2017-2018 роки, розвитку культури і духовності на період до 2020 року, відновлення та розвитку комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький» на 2018-2022 роки.

Ну, а наприкінці засідання рада має розглянути ряд звернень до Президента, Верховної Ради ьа Кабінету Міністрів України. Це і щодо пришвидшення створення антикорупційного суду, і змін в обмеженнях на імпорт вживаних автомобілів, і питання компенсації ризиків населенню, що мешкає в 30-кілометровій зоні Хмельницької атомної станції.
За тим, як проходить сесія, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 22 грудня з 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую