ye-logo.v1.2

Премії спортсменам, нова програма поводження з відходами – прямий ефір виконкому Хмельницької міськради

Суспільство 3027
Останнє в 2017 році засідання виконкому Хмельницької міськради пройде 28 грудня
Останнє в 2017 році засідання виконкому Хмельницької міськради пройде 28 грудня. Фото: автора

Виконавчий комітет міської ради вдруге за останній тиждень цього року проведе своє засідання.

Сьогодні, 28 грудня, знову засідатиме виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Якщо 26 грудня позачергове засідання тривало недовго, то нинішнє може дещо розтягнутися в часі. Адже на порядку денному більше 40 питань.

Вже традиційно члени виконкому розглянуть ряд питань, пов’язаних з орендою приміщень комунальної власності міста. Мають затвердити стипендії та премії для спортсменів та їхніх тренерів за підсумками року. Як йдеться в проектах рішень, кращі 15 спортсменів та стільки ж тренерів отримуватимуть доплату в розмірі 75% від прожиткового мінімуму.
Розглянуть і «Програму поводження з побутовими відходами у Хмельницькому на 2018-2019 року», після прийняття якої її ще розглядатиме міська рада. «Сказати, що прийняття програми щось глобально вирішить у місті, я не можу, - каже Василь Новачок, начальник управління житлово-комунального господарства. – Утім, ми прописуємо те, що можемо зробити. А це, зокрема, розвиток культури сортування сміття. Наступного року плануємо придбати щонайменше 200 контейнерів для ПЕТ-пляшок. Взагалі, в програмі прописані наші плани, які ми реально можемо реалізувати, а не якісь загальні речі, прийнявши які, ми не виконаємо».

Отож, за засіданням виконавчого комітету Хмельницької міської ради, можна стежити в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую