ye-logo.v1.2

Відома хмельничанка Леся Нікітюк стала ведучою шоу на Новому каналі

Культура 6658
Рік тому Леся пробувала себе у ролі учасниці шоу
Рік тому Леся пробувала себе у ролі учасниці шоу. Фото: tv.ua

Разом із Сергієм Притулою вона вестиме шоу «Хто зверху?»

Білявка-мандрівниця Леся Нікітюк стала ведучою шоу «Хто зверху?», замінивши на цій посаді Катерину Варнаву. Як повідомляють на сайті Нового каналу, тепер у Сергія Притули – новий опонент, а у жіночої команди шоу – новий капітан! І вже скоро, зі стартом нового сезону, вони зійдуться у протистоянні.

«Леся – унікальна ведуча з відмінним почуттям гумору. Вона об’їхала весь світ, знає безліч історій з життя. І я впевнена, що вона сподобається глядачам у новій ролі. Адже її жарти, розповіді, навіть манера говорити близькі всім. Ще рік тому Леся Нікітюк брала участь у шоу як гравець. Того разу жінки перемогли. І зупинятися Леся не збирається», - йдеться у повідомленні.

Надії команди на Лесю виправдалися. «Леді Ле» під час зйомок шоу генерувала жарти і підколи в бік чоловічої команди та Сергія Притули просто блискавично.

«Під час зйомок він постійно мене підтримував. Ну, якщо, звісно, можна назвати його єдину фразу у перший знімальний день: «Ну, Лесько, давай!» постійною підтримкою. Загалом, один раз, на самому початку, він мене підтримав» - розповіла Леся Новому каналу.

Нова ведуча – не єдиний сюрприз сьомого сезону «Хто зверху?». В ефірі шоу стартує наприкінці лютого.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую