ye-logo.v1.2

Учасник ДТП, в якому загинуло троє пасажирів, може сісти на 10 років

Кримінал 2423
ДТП на Хмельниччині: три людини загинули, ще двоє травмовані. Фото: npu.gov.ua
ДТП на Хмельниччині: три людини загинули, ще двоє травмовані. Фото: npu.gov.ua

Слідчі уже завершили досудове розслідування за даному факту.

На Хмельниччині до суду спрямоване кримінальне провадження щодо ДТП, в якій загинуло троє осіб. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 вересня 2017 року поблизу села Гуменці Кам’янець-Подільського району. У результаті аварії загинула 53-річна жінка та двоє чоловіків 31 та 17 років.

«Було встановлено, що 30-річний водій «Шевроле Авео», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Тойотою Супра» під керуванням 39-річного жителя Дунаєвецького району. У результаті аварії двоє пасажирів «Шевроле», 53-річна жінка та 17-річний юнак, а також один пасажир «Тойоти», 31-річний чоловік загинули на місці події», - повідомили правоохоронці.

Наразі слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України в області уже завершено досудове розслідування за даним фактом. До суду направлено обвинувальний акт за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі.

Учасник ДТП, в якому загинуло троє пасажирів, може сісти на 10 років.

Читайте також: ДТП у Кам’янці: 55-річний чоловік в реанімації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую