ye-logo.v1.2

День Соборності України відзначили разом хмельницькі і тернопільські аграрії На правах реклами

Суспільство 1932
Лідери парторганізацій Аграрної партії обох областей Сергій Іващук та Іван Чайківський нагадали уроки історії і закликали зробити них правильні висновки.
Лідери парторганізацій Аграрної партії обох областей Сергій Іващук та Іван Чайківський нагадали уроки історії і закликали зробити них правильні висновки. . Фото: прес-служби партії

Вони зустрілись на мосту через річку Збруч.

На межі Волочиського та Підволочиського районів сотні представників Аграрної партії двох сусідній областей створили символічний ланцюг єднання. В унісон виконали гімн України.

«Настав час належно оцінити Акт злуки, проголошений майже століття тому і водночас навчитися на помилках, зроблених після того, - наголосив голова Хмельницької обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук. - Нам належить завершити справу героїчних предків – збудувати по-справжньому самодостатню державу. Захистити її від посягань ворога. У далекому 1919-му це не вдалось. Але тепер мусимо усе виправити і поставити на свої місця».

Лідери парторганізацій Аграрної партії обох областей Сергій Іващук та Іван Чайківський нагадали уроки історії і закликали зробити них правильні висновки.

На згадку про захід делегації Хмельницької та Тернопільської областей зав’язали на мосту стрічки з колосками і повернулись у свої містаі села до щоденних справ – до начебто непомітної але вкрай необхідної роботи у господарствах і на землі.

На межі Волочиського та Підволочиського районів сотні представників Аграрної партії двох сусідній областей створили символічний ланцюг єднання.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую