ye-logo.v1.2

Сесія Хмельницької міської ради: під сотню питань та… новий депутат

Політика 5784
Хмельницька міська рада має розглянути понад 90 питань
Хмельницька міська рада має розглянути понад 90 питань. Фото: автора

Сьогодні, 31 січня, вперше у цьому році засідатимуть міські обранці.

У порядку денному Хмельницької міської ради понад дев’ять десятків питань. Значна частина яких – земельні. Утім, саме сьогодні рада має прийняти ряд програм, а також «поповнитися» новим обранцем.

Нагадаємо, 27 грудня депутати розглянули заяву свого колеги Олександра Білика з фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Він вирішив достроково припинити свої повноваження. Тепер замість нього у раду «заходить» В’ячеслав Мороз, екс-керівник міської поліклініки №1, який нині очолює обласний онкодиспансер. В’ячеслав Анатолійович у раді попереднього скликання вже був міським обранцем. І ось, сьогодні, 31 січня міська рада має заслухати інформацію Хмельницької міської виборчої комісії щодо визнання повноважень депутата В’ячеслава Мороза.

Розглянуть депутати і різні програми. Зокрема і «Програму соціальної підтримки учасників АТО, учасників Революції Гідності та членів їх сімей на 2018-2020 роки», і «Програми поводження з побутовими відходами у Хмельницькому на період 2018-2019 роки» тощо.

За тим, як і які рішення прийматимуть депутати, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 31 січня о 10.00.

13.50. Сесія завершилася. Дякуємо за увагу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую