ye-logo.v1.2

Бізнес нардепа Гереги працює в Криму - "Схеми"

Політика 2249
Бізнес подружжя Герег працює в Росії та анексованому Криму
Бізнес подружжя Герег працює в Росії та анексованому Криму. Фото: twitter.com

Програма «Схеми: корупція в деталях» – проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший» показав сюжет про бізнес нардепа від Хмельниччини.

Народний депутат Олександр Герега із дружиною продовжують вести свій бізнес в анексованому Росією Криму, змінивши лише вивіску. Нові докази у програмі «Схеми: корупція в деталях».

Відповідно до виписки із реєстру юридичних осіб Російської Федерації, у травні 2014 року українські компанії «Епіцентр К», «Нова лінія» та «Торговий дім «Трейдіком «Інко», кінцевими власниками яких є Галина та Олександр Гереги, заснували у місті Пушкіно Московської області компанію ООО «Руслайн Ко».

Фірма Герег «Руслайн Ко» є одним із найбільших платників податку на власність до бюджету анексованого міста Севастополь, звітують чиновники окупаційної влади в пояснювальній записці до звіту про виконання консолідованого бюджету міста у 2017 році. У ній чиновники окупаційної влади називають фірму «Руслайн Ко» одним із основних платників податку на власність до бюджету анексованого міста. Деталі:

Дякуємо користувачам "Олег" та "виборець", які розмістили цю новини в рубриці "Наркор" сайту "Є".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую