ye-logo.v1.2

На Хмельниччині юнак вкрав гроші з банківської картки одногрупника

Кримінал 3074
На Хмельниччині юнак вкрав гроші з банківської картки одногрупника
На Хмельниччині юнак вкрав гроші з банківської картки одногрупника. Фото: із Фейсбуку

За допомогою до поліції звернулася вчителька навчального закладу у якому навчається потерпілий.

Правоохоронці викрили юнака, який шахрайським діями зняв з банківської картки понад 20 тисяч гривень у свого одногрупника. Про це повідомляють у Хмельницькому відділі поліції.

"19-річний житель села Коричинці, Деражнянського району, під приводом зняття коштів з банківської картки, на спільний винайм житла, зловживаючи довірою, шахрайським шляхом заволодів даною карткою, яка належить 19-річному жителю смт. Чорний Острів Хмельницького району, та з якої надалі зняв без відома власника картки грошові кошти в сумі 23700 гривень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у прес-службі Хмельницького відділу поліції, в ході розслідування з’ясувалось що обоє хлопців є студентами одного ПТУ міста.

"До відділку поліції звернулась вчителька навчального закладу, яка повідомила, що в одного зі студентів зникла кредитна карточка і що йому періодично приходять повідомлення про заборгованість", - додають поліцейські.

За інформацією правоохоронців, юнак викрав карточку у потерпілого, підв’язав її до свого телефону і періодично знімав кошти ні в чому собі не відмовляючи.

Відомості про зазначені події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Довідково: Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую