ye-logo.v1.2

Стало відомо, коли школярі Хмельницького знову сядуть за парти

Суспільство 4509
Наразі 39 шкіл обласного центру закриті на карантин
Наразі 39 шкіл обласного центру закриті на карантин. Фото: sciencenordic.com

Кількість хворих дітей в обласному центрі і досі висока.

Другий тиждень поспіль школярі обласного центру перебувають на вимушених канікулах, через значну кількість хворих на грип та ГРВІ.

На початку тижня обмежувальні заходи у школах продовжили до сьогодні. Однак, Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради за вказівками епідеміологів області та за рекомендаціями Управління охорони здоров’я, продовжив карантин у школах до п’ятниці, 23 лютого.

«Обмежувальні заходи в усіх 39 школах обласного центру продовжені. Вихід на навчання в понеділок, 26 лютого 2018 року», - повідомив головний освітянин міста Роман Миколаїв.

В управлінні охорони здоров’я повідомили, що на продовження карантину змушені були піти, адже кількість хворих дітей і досі висока.

«Ми аналізуємо звернення до сімейних лікарів, моніторимо стан наповненості інфекційної лікарні. Статистика по захворюваності є невтішна – обласний центр лише на 3 % нижче епідпорогу. Щоб не допустити епідемії, ми вирішили, що школярі цей тиждень перебуватимуть вдома», - розповів Борис Ткач, начальник міського управління охорони здоров'я.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую