ye-logo.v1.2

Казкові курорти Середземного моря На правах реклами

Туризм 7033
Курорти Середземномор`я відносяться не до елітних, а скоріше, до бюджетних.
Курорти Середземномор`я відносяться не до елітних, а скоріше, до бюджетних. . Фото: skidochnik.com.ua

Країни Середземномор`я вважаються одними з найбажаніших курортних місць для українських туристів та відвідувачів з усього світу.

Привабливий клімат, жарке літо без занадто високих температур, тепла зима та середня кількість опадів за рік – яка погода може бути комфортнішою для жителів України. Середземне море омиває 22 держави, кожна з яких має свої неповторні місця, затишні курорти, осередки древньої історії та архітектурні пам`ятки.

Курорти Середземномор`я відносяться не до елітних, а скоріше, до бюджетних. При чому, дорога туди не така вже й дальня – максимум 4 години на літаку, і ви вже насолоджуєтесь теплим морем та кришталево чистою водою. Цей напрямок у туризмі набуває все більшої популярності, оскільки туристи з кожним роком передають свої позитивні емоції після відпочинку своїм друзям, родичам та колегам. Приємними враженнями так легко ділитись – розкішна зелена природа, синє море і неймовірно смачна кухня чекають на вас.

Отже, до країн на Середземному морі відносяться такі: Греція, Туреччина, Туніс, Марокко, Італія, Іспанія, Франція, Кіпр, Мальта, Хорватія та деякі інші. Ми зібрали для вас список найбільш популярних та відвідуваних курортів.

Кіпр

Відпочинок на острові Кіпр вабить лагідним Середземним морем, білосніжними пляжами та пам’ятками античності. Найпопулярніший курорт Кіпру - Айя-Напа – місце куди можна відправитись за 420 євро з людини. Вас чекає цілих 8 днів насолоди і незабутнього відпочинку: розміщена в готелі 4* у шикарному номері з виглядом на море, величезним басейном та ресторанами зі смачною кухнею на території. Для тих, хто хоче підвищити градус відпочинку, в барах подаються охолоджувальні коктейлі.

Туреччина

Один з найбільш доступних по вартості курортів. В Туреччині є декілька курортів, що заслуговують на увагу туристів. Белек – затишне місце в обрамленні зелені, де тиждень відпочинку в готелі 5* вам обійдеться від 360 доларів з людини. Сіде та Аланья коштують трошки дешевше – 250 та 290 доларів з людини за проживання у розкішному 5* готелі. Раннє бронювання дозволить придбати тур до Белеку лише за 300 доларів з людини за 8 днів відпочинку.

Італія

Сонячна Італія готова прийняти туристів на курорті Калабрія. Проживання в готелі 4* протягом 7 днів обійдеться від 625 доларів з однієї людини. Також до країни смачної пасти можна добратись і автобусом, замовивши відповідний тур, що обійдеться значно дешевше – від 75 євро з людини.

Усі гарячі пропозиції та тури раннього бронювання можна знайти на інтернет-платформі «Скидочник». Каталог постійно оновлюється свіжими пропозиціями, знижки сягають 40%, а часу на вибір туру ви витратите значно менше. Більше не потрібно шукати вигідні тури по різним агенціям – ми вже відібрали для вас найбільш актуальні тури по різним напрямкам. Вам залишається тільки обрати потрібний варіант та заповнити заявку в кілька кліків мишкою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую