ye-logo.v1.2

Виконком Хмельницької міської ради: півсотні питань у прямому ефірі (запис ефіру)

Суспільство 3749

Сьогодні, 22 лютого, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

У порядку денному, який розміщений на сайті Хмельницької міської ради, більше п’яти десятків питань. І члени виконкому по кожному з них мають прийняти рішення.

Найбільше проектів, з яких доповідатимуть, припадають на начальника управління комунального майна Мирослава Трещова – дванадцять. Це і щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності, і про оренду нежитлових приміщень, і внесення змін до попередніх рішень.

Розгляне виконком і проект рішення «Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про внесення змін в рішення шістнадцятої сесії Хмельницької міської ради № 12 від 12.07.2017 «Про заснування Почесної відзнаки міського голови «Воля та мужність» та затвердження Положення про неї». Цієї відзнакою нагороджуються хмельничани, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, проявили виняткову волю, мужність та відвагу при виконанні військового обов’язку та активних учасників добровольчих формувань. Виконком може запропонувати міській раді затвердити опис нагрудного знаку, який складається з трьох частин: колодки, хреста та накладки. Зі зворотної сторони хреста лазерне гравіювання номеру нагороди. Габаритний розмір ордену 45 на 85 міліметрів.

Засідання виконавчого комітету транслюватиметься в прямому ефірі на сайті «Є». Початок 22 лютого о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую