ye-logo.v1.2

За кілька кроків від міста: чи приєднаються до Хмельницького довколишні села?

Суспільство 2402
Про можливість об
Про можливість об'єднання Шумівців з Хмельницьким йдеться вже кілька років поспіль.. Фото: vsim.ua

Депутати хмельницької міської ради та сільські голови вкотре радилися про те, чи об’єднуватися в єдину територіальну громаду з центром у Хмельницькому.

На обговорення були запрошенні сільські голови Шумівців, Давидківців, Пирогівців, Шаровечки та представники Шумовецької територіальної громади.

Наразі думки міських депутатів з приводу об’єднання неоднозначні. До прикладу, якщо міські обранці Лев Бірюк та Олександр Василишин підтримують ініціативу про об’єднання, то Анатолій Собко переконаний, що варто бути обережним щодо цього питання. Тож поки заплановано зробити усі необхідні фінансові підрахунки та вивчити думку населення з приводу можливого об’єднання. Відповідно було прийнято рішення про створення відповідної робочої групи для вивчення даного питання, до складу якої увійдуть депутати міської ради та сільські голови.

Щодо думок представників сільських громад з приводу питання об’єднання, то вони також мають розбіжності. Якщо шумівчани, до прикладу, однозначно за приєднання до такої громади, то чимало жителів Шаровечки мають бажання створити власну.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую