ye-logo.v1.2

Футбол. Прямий ефір матчу «Агробізнес» - «Нива-В»

Спорт 10244

Сьогодні, 31 березня, відновлюються матчу чемпіонату України з футболу в другій лізі.

Великий футбол повертається. Сьогодні, 31 березня, о 15.00 на волочиському стадіоні «Юність» пройде матч 20 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А», в якому місцевий «Агробізнес» зіграє вінницькою «Нивою-В».

Обидва клуби провели плідну роботу під час зимової перерви. «Агробізнес», як відомо, свої збори проводив у Волочиську, Хмельницькому, а потім у Туреччині. «Нива-В» ж готувалася у Вінниці та Київщині.

«Агробізнес» та «Нива-В» в нинішній першості зіграють між собою вдруге. Вперше вони зустрічалися в 11 туру. Тоді в Волочиську перемогу з рахунком здобули господарі - 1:0. Єдиний гол у тому матчі забив Віталій Груша. Цікаво, що тоді проти «Агробізнеса» зіграв Олександр Борячук, який цієї зими перейшов до волочиського клубу. А тому сьогодні захисник «Агробізнеса» може вперше зіграти проти свого колишнього клубу.

Відзначимо, що в цьому матчі «Агробізнесу» не допоможе кращий бомбардир другої ліги групи «А» Богдан Семенець, який отримав травму під час зборів у Туреччині.

Нагадаємо й про турнірне становище команд. «Агробізнес» у 17 матчах здобув 16 перемог і має в активі 48 очок, які дозволяють волочиському клубу впевнено обіймати перше місце. «Нива-В» із 24 очками (6 перемог, 6 нічиїх, 5 поразок) посідає 5 місце.

Отож, матч «Агробізнес» - «Нива-В» дивіться у прямому ефірі на сайті «Є» 31 березня о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую