ye-logo.v1.2

Виконком Хмельницької міськради: «Поштова Безпека» та дозвіл на використання символіки міста (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Суспільство 2257
У порядку денному виконавчого комітету Хмельницької міськради 45 питань
У порядку денному виконавчого комітету Хмельницької міськради 45 питань. Фото: автора

Сьогодні відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Члени виконкому проведуть планове зібрання, на якому мають розглянути 45 питань порядку денного. Традиційно, розпочнуть із оренди приміщень, а далі...

Сьогодні можуть і затвердити статут громадського формування з охорони громадського порядку «Поштова Безпека», яке створюється відповідно до Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону». Формування створюється на добровільних засадах. Його мета, як вказано в статуті, сприяти запобіганню та припиненню правопорушень у місті, а також допомога в порятунку людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.

Цікавим може бути і питання №28. Адже чи не вперше виконком має надати дозвіл на використання символіки міста для комерційних потреб. Планують погодити фізичній особі-підприємцю Тетяні Мишко терміном на 5 років використання герба міста Хмельницького, шляхом нанесення його на коробку набору цукерок «Хмельницький».

За тим, як і які рішення приймають члени виконавчого комітету, можна спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції о 14.05.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую