ye-logo.v1.2

Футбольна друга ліга: реабілітація «Агробізнеса» та чергові помилки «Поділля»

Спорт 2869
Віталій Груша вже забив 14 голів і входить до трійки кращих бомбардирів другої ліги
Віталій Груша вже забив 14 голів і входить до трійки кращих бомбардирів другої ліги. Фото: архіву

Відбулися матчі 23 туру чемпіонату України в другій лізі групі «А».

Лідер змагань – волочиський «Агробізнес» в Обухові грав із аутсайдером ліги «Арсеналом-Київщиною», а хмельницьке «Поділля» в Моршині зійшлося зі стрийською «Скалою».

«Агробізнес», який минулого тижня в Хмельницькому програв «Скалі», сповна реабілітувався перед власними вболівальниками в матчі проти «Арсенала-Київщини». Вже на 12 хвилині поєдинку Микола Когут відкрив рахунок у грі, а ще через 10-ть Віталій Груша подвоїв його. Оформив Груша і дубль у матчі, коли під завісу першого тайму знову забив. Ще два голи в ворота киян влетіли наприкінці матчу. Спочатку забив Олександр Юрчак, а на 91 хвилині «крапку» в грі поставив Андрій Кухарук. Отож, «Агробізнес» здобув переконливу перемогу з рахунком 5:0.

А ось «Поділля» ніяк не може зачепитися за очки. Не вдалося це і в Моршині. «Скала», забивши гол наприкінці першого тайму, змогла зберегти для себе потрібний результат до завершення матчу. «Програли, перш за все, через власні помилки, - розповів після матчу журналісту сайту «Є» наставник хмельничан Віталій Костишин. – Спочатку Сергій Шевченко помилився на виході й ми пропустили, а потім допустили ряд помилок у нападі. Не вистачало останнього пасу чи заключного удару. Якби не ці помилки, то могли не лише зіграти внічию, а, можливо, і розраховувати на три очки. Але, як то кажуть, маємо те, що маємо…».

Свої наступні матчі представники Хмельниччини проведуть у Хмельницькому. 28 квітня «Поділля» на своєму стадіоні прийматиме «Арсенал-Київщину». Матч запланований на 17.00. А наступного дня, 29 квітня, на СК «Поділля» зіграє й «Агробізнес» (на волочиському стадіоні «Юність» триває реконструкція). Суперником волочиського клубу стане ФК «Львів». Початок гри о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую