ye-logo.v1.2

Дядя Жора про участь доньки у "Розсміши коміка": "Всі гумористи своїх дітей зводили, а наша до останнього впералася"

Культура 2516

Шоумен розповів, як тренував доньку до ефіру, а Ірина Мерлені повідомила, що почала реалізовувати свої дитячі мрії.

Днями на каналі 1+1 вийшов черговий випуск «Світського життя з Катериною Осадчою». Цього разу ведуча проекту дізналася про новини з життя одразу двох відомих хмельничан.

Донька шоумена Вадима Мичковського (Дяді Жори) нещодавно взяла участь в гумор-шоу «Розсміши коміка. Діти». Гуморист у інтерв’ю з Катериною Осадчою поділився, як навчити дитину гарно жартувати.

«Нам не одноразово поступали пропозиції: давайте, ось кастинг, приходьте. Всі колеги-гумористи своїх дітей зводили, а наша до останнього впералася», - каже хмельничанин.

Дядя Жора разом з дружиною дізнаються, що були сльози, дочка не хотіла виступати, боялась. Але «кілька тренувань на ніч, при чому, під пресом» все ж допомогли у підготовці.

«Вона казала, що не піде. Головна фраза: чого я буду ганьбитися? Зараз вийду, а ніхто не буде сміятися, - розповідає шоумен. - У неї був комплекс, що вона «не зайде», що людям не сподобається. Але це був гарний досвід, трохи долучилася до творчості».

У цьому ж випуску телепередачі Ірина Мерлені розповіла, як вирішила займатися музикою. Олімпійська чемпіонка з Хмельницького не засиділася на спортивній пенсії і вирішила вразити Україну своїми талантами. Нещодавно вона взяла участь у сліпих прослуховуваннях на «Голосі країни».

Раніше Ірина Мерлені взяла участь у вокальному шоу. Фото: 1plus1.ua

«Після того, як я пішла з великого спорту, почала займатися танцями: пулденсом, зумбою. Також я вступила до Педагогічної академії на факультет «Музичне мистецтво», до відділення вокалу. Там я щодня займаюся вокалом і фортепіано», - розповідає Ірина.

Чемпіонка зізнається, що їй дуже важко було перелаштуватися з такого не зовсім жіночного виду спорту, як вільна боротьба. «Я з кожного змагання приїжджала з синцями, травмами. Але зараз я дуже щаслива, що є така можливість у наш час реалізовувати свої дитячі мрії. Чемпіонський характер нікуди не зник. Так само хочу досягнути успіху і в співах, і у танцях. Поки що бачу, що мені треба багато над чим працювати», - додає хмельничанка.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую