ye-logo.v1.2

В обласному центрі шахрай обміняв оригінальні «Айфони» на підробки

Суспільство 1842
Одразу три хмельницькі магазини зазнали значних збитків від дій шахрая, який нібито хотів придбати оригінальні «iPhone Х»
Одразу три хмельницькі магазини зазнали значних збитків від дій шахрая, який нібито хотів придбати оригінальні «iPhone Х». Фото: з Фейсбуку

Правоохоронці розшукують зловмисника.

Вчора, 22 квітня, одразу три хмельницькі магазини зазнали значних збитків від дій шахрая, який нібито хотів придбати оригінальні «iPhone Х», а натомість непомітно обмінював їх на китайські підробки. Різниця у вартості двох гаджетів складає близько 30 тисяч гривень. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції області.

«Зловмисник заходив у магазин і просив показати йому «iPhone Х». Потім дивився ще інші моделі. І коли продавець відволікався за товаром, непомітно міняв оригінальний телефон на підробку, - повідомляють правоохоронці. - Коли ж приходив час розраховуватися, у нього завжди не вистачало 2-3 тисяч до потрібної суми, і чоловік нібито ішов до банкомату, але вже не повертався».

Коли продавці виявляли підміну, шахрая вже давно не було на місці. Відомо, що чоловік пересувався на автомобілі «Daewoo Lanos» темно-синього кольору.

Аналогічні шахрайства раніше були зафіксовані в Рівненській та Волинській областях, тож, ймовірно, шахрай «гастролює» всім західним регіоном.

Правоохоронці просять громадян бути уважними та обережними. Якщо ви помітили цього чоловіка або вам відоме його місце перебування — негайно телефонуйте на лінію «102».

Відомо, що чоловік пересувався на автомобілі «Daewoo Lanos» темно-синього кольору

Читайте також: Квадроцикл через інтернет: хмельничанина обдурили на понад 50 тисяч гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую