ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на вечір-спомин загиблого на Донеччині Івана Мельника

Суспільство 1687
Іван Мельник загинув 25 квітня 2017 року на Донеччині
Іван Мельник загинув 25 квітня 2017 року на Донеччині. Фото: khm.gov.ua

25 квітня – роковини загибелі хлопця.

У середу, 25 квітня, у приміщенні спеціалізованої загальноосвітньої школи №15 імені Олександра Співачука відбудеться вечір-спомин, присвячений світлій пам’яті героя російсько-української війни Івана Мельника. Як повідомляють у міській раді, хлопець загинув від кулі снайпера під час чергування на взводному опорному пункті в районі селища міського типу Новгородське Донецької області.

«Іван Мельник народився 7 липня 1994 року у місті Хмельницькому. Закінчив спеціалізовану загальноосвітню школу №15 міста Хмельницького. Навчався в Хмельницькому національному університеті за спеціальністю «Здоров’я людини». З лютого 2016 року проходив військову службу за контрактом в 383-му окремому полку дистанційно-керованих літальних апаратів Повітряних Сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдань у 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. 25 квітня 2017 року солдат Мельник Іван Олександрович загинув від кулі снайпера під час чергування на взводному опорному пункті в районі селища міського типу Новгородське Донецької області», - додають у міськраді.

Похований Іван Мельник на території кладовища у мікрорайоні Ракове міста Хмельницького. За жертовність, героїзм, незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійцю присвоєно звання «Почесний громадянин міста Хмельницького» (посмертно).

Вечір-спомин відбудеться 25 квітня у приміщенні спеціалізованої загальноосвітньої школи №15 імені Олександра Співачука (вулиця Проскурівського підпілля, 125/1). Початок о 17.00 годині. Вхід вільний.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую