ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: дощі насуваються, але буде тепло

Суспільство 1932
За прогнозами синоптика Наталки Діденко, через дощик, який буде 24 квітня, все навкруги зацвіте веселіше
За прогнозами синоптика Наталки Діденко, через дощик, який буде 24 квітня, все навкруги зацвіте веселіше. Фото: автора

Яку погоду прогнозують на 24 квітня.

«У вівторок, 24 квітня, атмосферний фронт, походженням від скандинавського циклону,(роздивляйтеся карти) принесе в Україну дощі, - на своїй сторінці в «Фейсбуці» написала синоптик Наталка Діденко. - Все зацвіте ще веселіше, листя стане зеленішим, а бузкові бубки почнуть просто вибухати». Невже тепла весна йде на «перерву»?

За прогнозами Українського Гідрометцентру, 24 квітня на Хмельниччині хоч і дощитиме, але тепла погода збережеться. Прогнозують до 20 градусів тепла вдень. Утім, парасоля зайвою не буде. Бо дощ таки падатиме.

Але опади прогнозують не на цілий день. За прогнозами «Синоптика», вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора. Приблизно після 15.00. Та за даними ресурсу «Foreca», зливи чекати не варто. Дощ буде не сильним, на 18 годину прогнозують не лише ясну погоду, а й усі +21 градуси.

До речі, два роки тому, у 2016 році, в Хмельницькому 24 квітня також були опади. Та погода не стала на заваді проведенню забігу вулицями міста під назвою «Біг Орла і Тризуба», присвяченому 96-ій річниці військово-політичного союзу між УНР та Польщею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую