ye-logo.v1.2

На Шепетівщині дитсадок ремонтують… голландці

Суспільство 2624
В дитсадку планують замінити покриття приміщення та виконати внутрішні роботи
В дитсадку планують замінити покриття приміщення та виконати внутрішні роботи. Фото: mitsna-gromada.org.ua

Тиждень поспіль тут працюють волонтери з Нідерландів.

Разом з місцевими підрядниками вони відновлюють дитячий садочок в Сульжині.

“Наші партнери – волонтери з Нідерландів допомагають оновити електропроводку, утеплити стіни та стелю приміщення садка. Це дуже благородно і для нас надзвичайно приємно. Це волонтери, які є майстрами з будівництва і погодилися приїхати та безкоштовно попрацювати. Вони щиро хочуть долучитися і допомогти українській громаді відбудувати садочок. Погодьтеся, не кожен готовий пожертвувати своєю відпусткою, щоб 2 тижні ремонтувати навчальний заклад навіть рідного міста чи села. А тут люди, які керують власними будівельними компаніями та фермерськими угіддями, спеціально приїхали з іншої країни, щоб долучитися і допомогти українській громаді”, - розповідає представниця благодійного фонду “Зміцнення громад” Юлія Бельдіна.

Наразі у закладі виховується до 50 діток. Як розповідають у фонді, приміщення садочка потрібно повністю перекрити, бо там протікає дах. Також взимку в дошкільному навчальному закладі холодно, бо опалення, яке встановили ще 30 років тому, вже вийшло з ладу і потребує оновлення. Цьогоріч планується заміна покриття приміщення, виконання внутрішніх ремонтних робіт. А наступного року хочуть оновити фасад будинку.

Разом з корисним справами голландці пізнають Шепетівщину: відвідують визначні місця, історичні «родзинки» краю та навіть побувати на місцевому базарі.

Проект капітального ремонту сульжинського дошкільного закладу благодійний фондом “Зміцнення громад” реалізовує спільно з голландським християнським фондом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую