ye-logo.v1.2

Представники НАТО в Україні презентували у Хмельницькому виставку

Культура 8155
Захід присвячений 20-річчю підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та євроатлантичною спільнотою
Захід присвячений 20-річчю підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та євроатлантичною спільнотою. Фото: автора

За допомогою експозиції хмельничанам розповіли про формулу безпеки Україна-НАТО.

Сьогодні, 26 квітня, в Хмельницькій торгово-промисловій палаті відкрили пересувну виставку «Формула безпеки. Україна-НАТО». Вона присвячена 20-річчю підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Північноатлантичним альянсом. Виставка була підготовлена та представлена за підтримки Міністерства інформаційної політики України та Українського кризового медіа-центру.

Експозиції виставки представляють ключові події діяльності НАТО та охоплюють питання співробітництва України з альянсом у цивільній і військовій сферах.

«Я дуже рада, що стільки людей знайшли час прийти на цю виставку. Ідея її зародилася три роки тому в Києві. Ми хотіли розповісти, хто ми, що ми, яка наша історія. Разом з нашими партнерами ми створили щось, що має достатньо інформації, щоб ознайомити всіх з нашою діяльністю. Багато міфів, які пов’язані з нашою організацією, пов’язані з періодом існування Радянського Союзу. Основна ідея цієї виставки – розвіяти ці стереотипи та отримати більшу довіру до альянсу і більше про нього дізнатися», – пояснює директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маронкова.

Організатори повідомили, що виставка діятиме у торгово-промисловій палаті (вул. Подільська, 109/1) протягом усього тижня. А вже наступного четверга вона буде представлена у сусідніх області.

  

На урочисте відкриття виставки зібрались місцеві чиновники, викладачі, студенти хмельницьких вишів, журналісти та зацікавлені хмельничани

   

Ідея створення виставки зародилася три роки тому в Києві

Читайте також: Кам’янецького сапера нагородили медаллю НАТО.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую