ye-logo.v1.2

Підсумки дня: гучна заява Корнійчука про звільнення та раптовий вечірній град

Суспільство 3914
Олександр Корнійчук заявив, що йде з ОДА
Олександр Корнійчук заявив, що йде з ОДА . Фото: vsemisto-km.info

Якими були новини середи 16 травня.

Чи не найголовніша новина сьогоднішнього дня застала подолян зненацька, увечері, уже після робочого дня. Саме під вечірню зливу з раптовим хвилинним градом у Фейсбуці на власній сторінці Олександр Корнійчук, голова Хмельницької обласної державної адміністрації, написав про те, що йде з посади.

"Я йду з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Ці два роки були дуже важливими в моєму житті. Я відчував вашу підтримку, прислухався до ваших порад. Ми разом розвивали нашу рідну Хмельницьку область і нам вдалось багато зробити", - написав на своїй сторінці Олександр Корнійчук.

Нагадаємо, на цій посаді він був призначений Президентом трохи більше двох років тому – у квітні 2016 року. Кілька місяців тому в кулуарах поповзли чутки, що Петро Порошенко може звільнити Корнійчука з посади та навіть називали кандидата на посаду. Втім, завтрашній день, ймовірно, привідкриє завісу та розставить по місцях, де чутки, де правда.

Уже сьогодні стали відомі подробиці і культурних подій, які очікують на хмельничан найближчим часом. Так, свої плани оприлюднили музейні заклади, які влаштовують у своїх сховищах Ніч музеїв. Рідкісні експонати та старовинні скарби демонструватимуть у п’ятницю та суботу. Організатори фестивалю «Rock&Buh 2018» оприлюднили розклад виступів на основній сцені. Уже відомо, коли відбудеться офіційне відкриття фестивалю та розклад виступів легендарних гуртів як з України, так і з закордону.

Також стало відомо, коли пролунає останній дзвінок у школах Хмельницького. А в управлінні житлово-комунального господарства міськради розповіли, коли, нарешті, доведуть до путя привокзальну площу та скільки мільйонів на це витратять.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую