ye-logo.v1.2

У Хмельницькому нагородили переможців учнівських олімпіад і Малої академії наук

Суспільство 4086
Школярі з гідністю представили наш край у наукових змаганнях
Школярі з гідністю представили наш край у наукових змаганнях. Фото: автора

Юних науковців Хмельниччини відзначили дипломами та медалями.

Цього року 242 учні вибороли призові місця в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Ще 260 учнів стали переможцями обласного етапу конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. 

Вчора, 18 травня, у приміщенні Хмельницького національного університету розумників області привітали з перемогою. Як зазначив директор Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА Олег Фасоля, цьогоріч Хмельниччина має найбільшу кількість переможців у Всеукраїнському етапі учнівських олімпіад та близько двох десятків переможців всеукраїнського етапу захисту робіт в Малій академії наук. А двоє наших школярів будуть захищати честь України на міжнародних олімпіадах.

Учні залюбки фотографувалися зі своїми відзнаками

“Ми маємо можливість віншувати молодь Хмельниччини, яка вже сьогодні почала прославляти Подільський край і буде прославляти Україну в майбутньому, - говорить він. - Лише освічена особистість здатна змінити країну. Я тішуся, що сьогодні повниться зал світлими юними очима, які вже з шкільної парти досягають наукових результатів”.

Юнаки та дівчата зі всієї області з'їхалися, щоб отримати почесні дипломи, медалі. Від імені молодої української інтелектуальної еліти всіх привітала стипендіантка Президента України з Шепетівки, одинадцятикласниця Юлія Царик. Дівчина звернулася до своїх однолітків, закликаючи не зупинятися на досягнутому.

Дівчина здобула абсолютну перемогу на обласному та фінальному етапах олімпіади з екології

“Ми — це прийняті нами рішення, тож творімо нашу історію кожен у власній сфері. Я думаю, що саме нам дано визначити реалії сьогодення та чіткі контури майбутнього. Сподіваюся, попереду нас чекають тільки перемоги”, - закликала Юлія.

Чимало юних хмельничан показали високі результати у змаганнях

Наукова діяльність і наукові пошуки юних хмельничан дали свої результати

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую