ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: травень знайшов «золоту» середину

Суспільство 2451
Перша половина дня буде ясною
Перша половина дня буде ясною. Фото: opogode.ua

Яким буде 21 травня у прогнозах синоптиків.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня, й небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Однак опадів все ж не буде, передбачає сайт «Синоптик». Особливо теплого дня сьогодні він не обіцяє - +16 удень. А от із завтрашнього дня і до кінця тижня прогнозує "золоту" середину - помірно теплі дні з денною температурою в межах 20-25 градусів тепла.

До +17 удень, ясне небо зранку та хмарне – по обіді – схожого прогнозу притримуються синоптики і сайту «Гісметео». Так само, він обіцяє день без дощу.

До +17-19 тепла та легкий вітер на Хмельниччині прогнозує Український гідрометеоцентр. Нічна температура впаде до +6-8 градусів. Уже з завтрашнього дня стовпчики термометрів помалу поповзуть догори.

За народним календарем сьогоднішній день називалиГрадобоєм і Пшеничником. Якщо у цей день буде дощ - грибів буде багато. Була у цей день традиція пекти пироги і щедро пригощати ними жебраків, богомольців, що йшли на прощу, і взагалі усіх подорожніх.

Цього дня підмічали: якщо худоба пожадливо їсть траву, коні фиркають і хропуть – погода зіпсується. Вівці веселі і б’ються – на дощ із грозою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую