ye-logo.v1.2

У Полонському районі викинули 20 тонн львівського сміття

Суспільство 6362
Чотири купи сміття по 5 тон вивантажили на території Полонської громади
Чотири купи сміття по 5 тон вивантажили на території Полонської громади. Фото: з Фейсбуку

Непотріб вивантажили посеред білого дня.

Близько 20 тонн львівських побутових відходів скинули поблизу двох сіл Полонського району – Новоселиці та Роговичах. Інформація про це спочатку з’явилася у Фейсбуці. У групі «Підслухано в Полонному» написали:

«І знову у наш район везуть тонни сміття зі Львова! Львів позбавляють бруду, який небезпечний для жителів їхньої області, а у нас в Новоселиці, що не такі самі люди? Чи можливо не такі самі дітки? Як з цим боротися? І чи хтось понесе відповідальність та покарання за таке нехлюйство?!»

Дану інформацію підтвердив голова Полонської міської об’єднаної територіальної громади Франц Скримський.

«Про цей ганебний факт ми знаємо. На території нашої громади було вивантажено чотири купи сміття, приблизно по 5 тонн кожна. Вчора ми звернулися до правоохоронців, які зафіксували правопорушення. Окрім цього, ми написали листи-звернення на ім'я голови Хмельницької ОДА та міського голови Львова Андрія Садового, - запевняє Франс Францович. - Це не вперше ми отримуємо такі «сюрпризи» від Садового. Ми навіть відпрацювали схему, по якій у максимально короткий термін забираємо те сміття. Зараз ми вивозимо його на наше місцеве сміттєзвалище, але більше такого не стерпимо на території нашої громади».

Про те, що це сміття зі Львова, сумнівів немає, каже голова громади. Адже полончани відшукали докази цього – товарні чеки львівських магазинів та зошит учениці 8-А класу, яка навчається у Львівській ЗОШ №8.

Нагадаємо, минулого тижня місцеві правоохоронці перешкодили водіям викинути львівське сміття в Шепетівці. Дві фури зі сміттям працівники Шепетівського відділення поліції зупинили на «603-му кілометрі» біля естакади.

  

Про те, що це сміття зі Львова, сумнівів немає, адже полончани відшукали докази цього

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую