ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: ще плюс один-два градуси

Суспільство 1687
22 травня на Хмельниччині прогнозують теплу погоду та без опадів
22 травня на Хмельниччині прогнозують теплу погоду та без опадів. Фото: з архіву

Яку погоду прогнозують на вівторок 22 травня.

Тепло, яке панувало на Хмельниччині вчора, не відступатиме й сьогодні. А й навпаки лише додаватиме. Такі прогнози одразу декількох спеціалізованих ресурсів.

22 травня практично всю Європу поливатиме дощами. А ось на Хмельниччині прогнозують суху та теплу погоду. За даними «VentuSky», сьогодні в нашій області стовпчик термометра підвищиться до 21 градуси вище нуля в більшості районів області, а ось на півдні – в Кам’янець-Подільському районі може буде ще тепліше – до +23.

Український Гідрометцентр також прогнозує вівторок теплим та без опадів. Удень – до 22 градусів вище нуля.
«Весь день у Хмельницькому обіцяє бути похмурим, у другій половині дня небо проясниться та незабаром знову сховається за хмарами. Без опадів», - такий прогноз від сайту «Синоптик». За даними цього ресурсу в обласному центрі буде до +21 градуси, а ось у Кам'янці-Подільському – до 24 градусів вище нуля.

Від +13 зранку до +21 градуси, без опадів та вітер до 5 метрів за секунду – такий прогноз погоди від ресурсу «RP 5». Та це в Хмельницькому. А ось на півдні області – до +22. Щоправда, пориви вітру можуть сягати 11 метрів за секунду. На півночі ж Хмельниччині також тепло – 21-22 градуси з позначкою «плюс».

До речі, сьогодні, 22 травня відзначається день перенесення мощей святого Миколая Чудотворця. Як кажуть у народі – «літнього» Миколи. На Київщині і на Поділлі, як пише сайт «Українські традиції», у цей день був звичай робити «заздравні» (щоб усі були здорові) обіди, які називалися нікольщиною. Звідси пішла ще одна приповідка: «Понаставляли тих мисок, як на нікольщині!». Цим днем знаменується кінець весни і початок передліття (з 22 травня по 10 червня).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую