ye-logo.v1.2

«Віртуальний» трактор за 69 тисяч гривень: у поліцію скаржаться на шахраїв

Кримінал 2306
У поліції вкотре нагадують, що повідомляти реквізити банківської картки не можна навіть працівникам фінансових установ. Тим паче телефоном
У поліції вкотре нагадують, що повідомляти реквізити банківської картки не можна навіть працівникам фінансових установ. Тим паче телефоном. Фото: slovoidilo.ua

Одразу декілька заяв за один день надійшли від мешканців області до правоохоронців.

На Хмельниччині продовжують реєструвати шахрайства. Так, за минулу добу до поліції надійшло одразу декілька звернень від людей, які стали жертвами невідомих.

Найбільше грошей втратив мешканець Волочиського району, який хотів купити трактор. Подія сталася ще 19 квітня, але чоловік звернувся до правоохоронців більше, ніж через місяць. Він перерахував невідомим 69 тисяч гривень, але «МТЗ» так і не дочекався.

А ось мешканець Хмельницького, як розповіли сайту «Є» в секторі комунікацій Нацполіції області, повірив невідомому, який представився працівником банку. Шахрай, під приводом збільшення кредитного ліміту, поцупив з банківської картки чоловіка 4 тисячі гривень. Так звана «служба безпеки банку» зателефонувала 21 травня до мешканки Старкостянтинова. Дізнавшись усі реквізити картки, з рахунку зникли 2,5 тисячі гривень.

Сьогодні ж вночі, орієнтовно о 0.30, жертвою шахраїв стала й пенсіонерка з Дунаєвець. Як повідомили в райвідділі поліції, до неї зателефонувала невідома особа, яка представилася родичем. Жінка, повіривши в байки, залишилася без 33 тисяч гривень. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини цього шахрайства.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую