ye-logo.v1.2

ЗНО з української мови і літератури: на Хмельниччині складають тест понад 11 тисяч випускників

Суспільство 2214
По Україні для участі у тестуванні зареєстровано 333 тисячі учасників, на Хмельниччині – 11 тисяч 683 особи
По Україні для участі у тестуванні зареєстровано 333 тисячі учасників, на Хмельниччині – 11 тисяч 683 особи. Фото: з архіву

Сьогоднішнє ЗНО є обов’язковим для усіх випускників.

Сьогодні, 24 травня об 11 годині розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 з української мови і літератури.

По Україні для участі у тестуванні зареєстровано 333 тисячі учасників, на Хмельниччині – 11 тисяч 683 особи. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Хмельницька обласна державна адміністрація.

«Область буде поділена на вісім округів, де буде проходити тестування: Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Шепетівка, Старокостянтинів, Славута, Дунаївці, Ізяслав та Красилів. Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10:50. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час вступу до вищих навчальних закладів України», - розповіла заступник начальника управління освітньої діяльності та організаційного забезпечення при Департаменті освіти та науки області Валентина Блажиєвська.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури складається із завдань трьох форм. Загальна кількість завдань тесту – 58, на їх виконання учасникам буде відведено 180 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови, правильно виконавши всі завдання, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 68 тестовим балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури - 104 бали.

Сайт "Є" бажає впевненості та успішних результатів усім учасникам зовнішнього оцінювання.

Читайте також: Нерви, жарти та страх: як у Хмельницькому абітурієнти здавали ЗНО з математики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую