ye-logo.v1.2

«Громадське радіо» два дні виходитиме в ефір із Хмельницького

Суспільство 2203
«Громадське радіо» у твоєму місті» завітало до Хмельницького
«Громадське радіо» у твоєму місті» завітало до Хмельницького. Фото: автора

Це відбувається в рамках проекту «Громадське радіо» у твоєму місті».

Ведучі «Громадського радіо», до сьогоднішнього дня, 24 травня, ще не виходили в ефір із Хмельницького. І ось, пересувна мобільна станція «Громадського» завітала в наш обласний центр, з якого два дні віщатиме в рамках проекту «Громадське радіо» у твоєму місті».

На ефірах із Хмельницького працюють радіоведучі Тетяна Трощинська та Андрій Куликов. Сьогодні в «студії» «Громадського» вони з гостями вже поговорили про безоплатну правову допомогу хмельничанам, про збереження пам’яток у місті та… фолк, метал і козячу морду гурту «Чумацький шлях». Чекали й на візит представників обласної влади. Не прийшли.

Ну, а завтра, 25 травня, починаючи з 12.30 на «Громадському радіо» з Хмельницького говоритимуть про підземні сміттєві баки в місті, а також запланована розмова з міським головою Олександром Симчишином.

Довідка: Суть проекту «Громадське радіо» у твоєму місті» полягає в тому, що, цитуємо анонс події у «Фейсбуці»: «Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює всю Україну, чим живуть люди у Хмельницькому. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому надаємо людям таку можливість».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую