ye-logo.v1.2

В обласному центрі затримали 32-річного молодика, якого підозрюють у вбивстві вагітної співмешканки

Кримінал 3599
У Хмельницькому поліцейські впродовж двох годин затримали молодика, який підозрюється у вбивстві вагітної співмешканки
У Хмельницькому поліцейські впродовж двох годин затримали молодика, який підозрюється у вбивстві вагітної співмешканки. Фото: hm.npu.gov.ua

Молодика вирахували за дві години.

У Хмельницькому поліцейські вирахували та затримали молодика, якого підозрюють у вбивстві вагітної жінки. Як повідомляють у Нацполіції області, чоловік наразі перебуває під вартою.

«27-річна хмельничанка працювала касиром в одному із банків обласного центру. Коли вона не вийшла на роботу і не відповідала на телефонні дзвінки, колеги, знаючи, що дівчина вагітна, вирішили її провідати. Двері квартири по вулиці Курчатова були незамкненими, а господиня лежала мертвою із зашморгом на шиї. Колеги одразу зателефонували до поліції. Підозра впала на 32-річного співмешканця потерпілої, якого на місці не було», - кажуть правоохоронці.

Додають, що впродовж двох годин в одному з дворів по вулиці Шевченка його виявили і затримали. Спочатку патрульним надійшло повідомлення від громадян про те, що дивний чоловік ходить босоніж по вулиці. З поліцейськими він поводився чемно, взувся, тож правоохоронці поїхали далі, але за деякий час отримали орієнтування на підозрюваного у вбивстві і зрозуміли, що це той чоловік, з яким вони нещодавно спілкувались.

«Побачивши тих самих патрульних, з якими нещодавно спілкувався, чоловік намагався втекти, але йому це не вдалося. Як показала експертиза, зловмисник перебував у стані наркотичного сп’яніння», - додають у Нацполіції області.

Чоловікові вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пункту 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічного ув’язнення.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую