ye-logo.v1.2

Шкільні урочистості: стало відомо коли у Хмельницькому випускникам вручатимуть атестати

Суспільство 3381
Цього року назавжди покинуть шкільні парти 1550 одинадцятикласників
Цього року назавжди покинуть шкільні парти 1550 одинадцятикласників. Фото: з архіву

Цього року назавжди покинуть шкільні парти 1550 одинадцятикласників.

Для більшості школярів літні канікули у розпалі, але не для одинадцятикласників. Другий місяць поспіль майбутні студенти проходять зовнішнє незалежне оцінювання знань. А вже цього тижня, 21 червня, Український центр оцінювання якості освіти визначить результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, географії, фізики та хімії. Результати з попередніх сесій уже відомі.

Коли усі тести будуть здані, а результати готові, у школах відбудуться випускні урочистості. Хмельницькі випускники розпочнуть святкувати шкільний бал вже у п’ятницю, 22 червня.

«Кожен освітній заклад сам обирає собі дату проведення випускного вечора. Відомо, що декілька закладів призначили святкування на п’ятницю, 22 червня. Однак, більша частина шкіл відзначатимуть випускний вже з понеділка, від 25 до 27 червня. Під час урочистостей одинадцятикласникам будуть вручені атестати про повну загальну середню освіту. Щодо медалістів, то вручення їм медалей відбудеться окремо, 26 червня на площі біля кінотеатру імені Шевченка. В урочистій обстановці, міський голова особисто вручить нагороди найкращим учням Хмельницького», - розповіла заступник директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Світлана Губай.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую