ye-logo.v1.2

Підсумки дня: коли одна сумна звістка затьмарила все…

Суспільство 3316
У неоголошеній війні на сході України знову втрати...
У неоголошеній війні на сході України знову втрати... . Фото: прес-центру штабу АТО

Якими були новини 20 червня.

День, що минає, в інформаційному просторі Хмельниччині був, здебільшого, наповнений позитивними новинами. Ні, звісно, від якихось кримінальних хронік не обійшлося, але… Та вже ближче до вечора з’явилася одна звістка, яка сповістила усю область – у неоголошеній війні на сході України ми втратили своїх земляків.

Сьогодні, 20 червня, на блокпості під час виконання службового обов’язку загинув 21-річний Яків Майданюк, який родом з села Сахни Ярмолинецького району. А вчора, 19 червня, і 47-річний дунаєвчанин Андрій Попов… На жаль, війна триває.

Ну, а в Сербії триває чемпіонат Європи з фехтування. І єдина представниця Хмельниччини – Аліна Комащук із Нетішина, в складі жіночої збірної Укрїани з фехтування на шаблях стала срібною призеркою змагань.

У Хмельницькому ж виник певний варіант, коли влада може піти на заміну усіх маршруток на великогабаритні автобуси. Принаймні, є відповідний проект рішення виконкому. Та чи реально це зробити? Крім цього, сайт «Є» розпочав опитування, запитавши відвідувачів ресурсу «Що заважає Хмельницькому замінити маршрутки на великогабаритні автобуси?». Якщо ви й досі не проголосували за запропоновані варіанти, то можете це зробити до 10-ї години 22 червня.

А ось хмельницький кінотеатр «Планета» продовжує привертати до себе увагу. То 120 парасольок розвішали, то… планують встановити скульптуру бронзового юнака. Сьогодні навіть провели громадські слухання, на яких розповіли не лише про ідею, а й «ціну питання» - 680 тисяч гривень.

Сьогодні ж були оприлюднені висновки екологів щодо ситуації в Меджибожі та Летичеві навколо Південного Бугу. Річка смердить, риба дохне… За даними експертиз, не відповідають нормам рівень кисню у воді та величезна кількість органічних сполук, які потрапляють у річку зі стічними водами і накопичуються внаслідок розмноження та відмирання водоростей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую