ye-logo.v1.2

Три дні, дві сцени, 30 артистів: у Кам’янці-Подільському стартував Respublica Family Fest

Культура 6163
Цьогорічна Республіка нагадує затишну дружню вечірку
Цьогорічна Республіка нагадує затишну дружню вечірку. Фото: з Фейсбуку

На заході виступлять популярні музиканти та талановиті новачки.

Якщо попередні роки у Кам’янці-Подільському фестиваль «Республіка» був розрахований на більш молоде покоління, то цього року цей захід – ідеальний для сімейного відпочинку. Організатори фестивалю запросили на Respublica Family Fest популярних музикантів та талановитих новачків.

«Перед глядачами виступлять відомі українські співаки, які подобаються як дорослим, так і молодшому поколінню. Кількість гуртів буде менша, як і кількість локацій. Саме тому атмосфера на фестивалі буде дещо камерна і я впевнена, що усі відвідувачі заходу, проведуть гарно час та матимуть гарне дозвілля для всієї сім’ї», - каже Альона Кузема, керівник Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради.

Фестиваль пройде в унікальній локації - на території Кам'янець-Подільської фортеці. Respublica Family Fest триватиме три дні. За цей час на двох сценах виступлять понад 30 артистів. Серед них - Христина Соловій, "Один в каное", KAZKA, daKooka, LATEXFAUNA, Zapaska, BAHROMA, OY Sound System, Ptakh_Jung та інші.

У програмі об'єднаються популярні музиканти і талановиті новачки, тож концертна частина буде максимально спекотною. Крім того, в дні фестивалю в місті буде проходити фестиваль кіно «Бруківка» і пленер художників, в якому кожен зможе взяти участь.

Отже, фестиваль Respublica Family Fest у Кам'янці-Подільському стартував вже сьогодні та триватиме ще 23 та 24 червня. Початок виступів розпочинається щодня о 15:00 та території Руської брама.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую