ye-logo.v1.2

Підсумки дня: попередні причини масового отруєння на поминках, випускники-розумники та робоча субота попереду

Суспільство 2523
Завтра - робоча субота
Завтра - робоча субота. Фото: pravda.com.ua

Якими були новини 22 червня.

П’ятниця на календарі, а завтра… на роботу. Усе через те, що Кабмін рекомендував перенести робочий день з п’ятниці, 29 червня, на суботу, 23 червня. Тож доречно бути в курсі усіх подій, що відбуваються на Хмельниччині.

Другий день поспіль до сайту «Є» надходить тривожна інформація з Ярмолинець. Учора на поминальному обіді в одному з кафе там отруїлися люди. Нині госпіталізованих побільшало і їх кількість сягає вже чотирьох десятків. Серед постраждалих – дитина. Сьогодні медики також оприлюднили попередню причину масового отруєння.

І це ще не всі нерадісні новини, що стосуються здоров’я: в області зафіксовано нові спалахи ботулізму. За останні тижні двоє людей підхопили цю страшну недугу, вживаючи домашні консерви.

Уже завтра на Летичівщині попрощаються із загиблим на Сході Яковом Майданюком. Хлопцеві, який віддав життя за Україну, було всього 21 рік…

Також нині суд обирав міру запобіжного заходу горе-матері, яка вчора намагалася продати своїх дітей. Що вирішив суд – стало відомо наприкінці дня.

На щастя, не минула п’ятниця без позитиву у новинах. Так,  стали відомі усі результати зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч на Хмельниччині маємо шістьох випускників, які набрали бо 200 балів. При чому, є такі заклади, де двоє розумників навчаються в одному класі!

Для тих, хто в захваті від музики та фестивального життя, є приємна новина: саме сьогодні в Кам’янці-Подільському стартував Respublica Family Fest. У програмі – виступи як відомих музикантів, так і тих, хто лише пробує свої сили на сцені. Фест триватиме ще два дні, тож є нагода побачити Respublica Family Fest наживо. А у Хмельницькому є можливість відвідати неординарну виставку - Краса у стилі ню. Її відкрили у музеї фотомистецтва, де представили понад 40 світлин оголених жінок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую