ye-logo.v1.2

На закритті театрального сезону у ляльковому театрі був аншлаг

Культура 2339
У ляльковому театрі відбулося закриття сезону
У ляльковому театрі відбулося закриття сезону. Фото: автора

Хмельницькі лялькарі йдуть на відпочинок.

Сьогодні, 24 червня у Хмельницькому обласному академічному театрі «Дивень» відбулося закриття 48-го театрального сезону.

Лялькарі показали маленьким шанувальникам театрального мистецтва виставу «Рікі-тікі-таві». Бажаючих потрапити на останню виставу сезону було дуже багато. Квитків вистачило не всім і працівники закладу доставляли у залі додаткові лавки.

«Декілька разів на місяць ми всією сім’єю ходимо до театру. У нас вже сформувалася добра традиція. Вважаю, що театр розвиває дитину, допомагає її розширювати уяву та вчитися добру», - розповіла хмельничанка Вікторія Лиса перед початком вистави.

На 40 хвилин маленькі хмельничани поринули у казку, яка показала, що добро завжди перемагає зло. В кінці вистави  гості театру не поспішали додому, адже на них чекало оголошення переможців конкурсу малюнку «Театр очима глядачів». Найактивніших шанувальників було нагороджено безкоштовними абонементами на відвідування вистав у наступному 49-му сезоні.

На останній виставі сезону був аншлаг - квитків вистачило не всім

«Цього року наш театр показав для хмельничан 412 вистав. Хочу відмітити, що саме таке культурне дозвілля набирає популярності серед хмельничан. Зазвичай, зали заповненні, що досить радує, - розповідає директор театру «Дивень» Алла Пундік. – У формуванні театральної програми ми враховуємо багато аспектів, адже дітей сучасного світу зараз мало чим здивуєш. Освітлення, костюми, технічне оснащення – усе має бути на найвищому рівні. Саме тому діти люблять ходити до нашого театру».

На виставу хмельничани поспішали цілими сім’ями. Дехто ніс квіти, аби привітати лялькарів із закриттям сезону

Вже з завтрашнього дня хмельницькі лялькарі на деякий час йдуть у відпустку, а в серпні знову починають активно репетирувати нові вистави та готуватися до відкриття 49-го театрального сезону, яке заплановане на 28 серпня.

«За час відпочинку ми підготуємо для наших шанувальників дві нові вистави. Також до відкриття сезону ми відкриємо у Хмельницькому бебі-театр. Він буде розрахований для дітей до 2,5 років. Але усі сюрпризи розповідати не буду, щоб зберегти інтригу», - каже Алла Пундік.

Лялькарі показали маленьким шанувальникам театрального мистецтва виставу «Рікі-тікі-таві»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую