ye-logo.v1.2

«Поділля-УМВС» вдруге програло чернівецькому «Меркурію»

Спорт 2924

Хмельницька команда вшосте у чемпіонаті поступилася та опинилася на восьмій сходинці

У Чернівцях відбувся матч першості України з міні-футболу серед команд першої ліги. Лідер змагань – чернівецький «Меркурій» приймав хмельницьке «Поділля-УМВС», яке до цього чотири матчі поспіль не могло здобути хоча б одного очка. Безумовно, гості хотіли не лише перервати серію невдач, а й помститися за поразку в першому колі, коли «Меркурій» в Хмельницькому переміг із рахунком 5:2. І вже на початку матчу здавалося, що подолянам це буде під силу. Адже вже на першій хвилині поєдинку «Поділля-УМВС» провело результативну атаку, яка завершилася голом у виконанні Миколи Сохорука. Звісно, перевага в один м’яч у міні-футболі нічого не означає. Це, власне, вдовели й чернівчани, які на 6-хвилині поєдинку зрівняли рахунок. А до перерви могли ще й вийти вперед, коли отримали право на десятиметровий удар. На щастя, хмельничан врятував голкіпер Дмитро Сандулов, який «потягнув» пенальті.

У другому ж таймі «Меркурій», який вочевидь хотів реабілітуватися перед вболівальниками за поразку в попередньому турі від аутсайдера «Бурану-Негабариту» з Ковеля, пришвидшився та став діяти агресивніше. І на 23 та 29 хвилинах чернівчани дотиснули гостей, забивши два голи. «Поділля-УМВС» миттєво ж відповіло результативним ударом Сохорука. Але цього не вистачило для позитивного результату матчу. Чернівчани іще двічі відзначилися в воротах подолян та вдруге перемогли з рахунком 5:2.

Поразка в Чернівцях відкинула «Поділля-УМВС» із сьомої на восьму сходинку в турнірній таблиці. Покращити своє турнірне становище та перервати безвиграшну серію хмельничани матимуть нагоду 19 лютого. Цього дня вони в рідних стінах спорткомплексу МВС о 13.00 гратимуть проти «Шансу-Авто» з Ковеля, який нині посідає 4 місце.

Ще один міні-футбольний клуб із Хмельницького – «Спортлідер+», який змагається у другій лізі, мав зіграти вдома протии МФК «Городенка» з Івано-Франківщини. Однак гості через складні погодні умови, через які на автошляхах виникло чимало аварій, не змогли вчасно прибути на гру. Тому інспектор матчу прийняв рішення перенести гру. Щоправда, з новою датою матчу команди визначаться пізніше. А ось 19 лютого на «Спортлідер+» очікує справжнє міні-футбольне подільське дербі. Команда, яку очолює Артем Глас, на власному поліу спорткомплексі «Конфермат» о 16.00 прийматиме дунаєвецький «Верест-Інапік».

Відеогляд матчу «Меркурій»-«Поділля-УМВС»:
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую