ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: дощитиме, та не у всіх... синоптиків

Суспільство 1880
Синоптики у прогнозах поділилися, але парасольки прихопіть
Синоптики у прогнозах поділилися, але парасольки прихопіть. Фото: з архіву

Вівторок на Хмельниччині знову може бути дощовим. Але залежить, яким синоптикам вірити.

Якщо одягатися за порадами синоптиків Українського гідрометеоцентру, то варто брати резинові мешти і парасолю. Адже вони прогнозують дощі, які йтимуть і вночі і вдень. Температура повітря зранку буде до +16 градусів тепла, а вдень прогріється до +24. вітер північно-західний 5-10 метрів за секунду.

Трохи прохолодніше, але теж із дощами прогнозують синоптики на сайті meteoprog.ua Вони обіцяють температуру повітря вдень усього до +22 із північно-західним вітром до 4 метрів на секунду. Однак дощ, за їхніми прогнозами, йтиме у другій половині дня і буде пасмурно.

Значно приємніше читати прогноз погоди на сайті gismeteo.ua Тут дощів не обіцяють, натомість прогнозують, що вдень температура повітря прогріється до +24 а вітер буде північно-західний до 3 метрів на секунду. Сильна хмарність буде триматися зранку, вже до полудня вона трохи послабшає, а ввечері і взагалі, якщо вірити синоптикам, небо буде ясним.

До +25 тепла і без опадів прогнозує нам sinoptik.ua Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Хмельницькому до кінця дня.

Але, сайт «Є», все ж таки, рекомендує: парасольки візьміть із собою, бо небо у вівторок буде надто мінливим.

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому злива залила чимало вулиць.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую