ye-logo.v1.2

У Деражнянському районі чоловік на власному подвір’ї підірвав тротилову шашку

Кримінал 1770
На Хмельниччині затримали чоловіка, який після сімейної сварки підірвав на власному подвір
На Хмельниччині затримали чоловіка, який після сімейної сварки підірвав на власному подвір'ї тротилову шашку. Фото: hm.npu.gov.ua

Поліцейські знайшли ще ряд вибухонебезпечних предметів у помешкані чоловіка.

Увечері 15 липня в селищі Вовковинці Деражнянського району місцевий мешканець на власному подовірї підірвав тротилову шашку. Як повідомляють у Нацполіції області, від злочинних дій чоловіка ніхто не постраждав.

«44-річний підозрюваний того вечора повернувся додому напідпитку, і між ним та його 42-річною дружиною зав’язалась суперечка. Коли господар почав погрожувати підірвати гранату, жінка разом з дітьми втекла до сусідів. Тим часом чоловік не полишив своїх намірів і прикріпив до керма власного скутера 200-грамову тротилову шашку, в яку помістив детонатор з підривником та зробив розстяжку, після чого дистанційно підірвав вибуховий пристрій», - додають поліцейські.

На щастя, від його дій ніхто не постраждав — пошкоджень зазнав тільки транспортний засіб та веранда будинку. До речі, чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю.

«Під час обшуку на господарстві правоохоронці виявили та вилучили ще корпус гранати «Ф-1» та окремі деталі підривників. Їхнє походження зловмисник відмовився пояснити. Наразі це з’ясовують правоохоронці. Відомо, що чоловік брав участь в АТО, тож, швидше за все, ці «сувеніри» саме звідти», - зазначають у прес-службі поліції.

Підозрюваного затримали. Згідно частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую