ye-logo.v1.2

Підсумки дня: сумні новини з АТО, у пошуках лікаря та як розвивають культуру і екотранспорт

Суспільство 2534
Завтра буде новий день.
Завтра буде новий день. . Фото: velychlviv.com

Коротко про важливі новини сьогоднішнього дня

Найважливіше – це людське життя, а тому головна новина сьогодні – сумна – на Сході загинув хмельничанин. 41-річний Іван Мельник служив за контрактом у 14-ій окремій механізованій бригаді. Це була його не перша ротація на Схід. До цього Іван Іванович був мобілізований і воював у складі Національної гвардії. Після цього повернувся додому, підписав контракт і далі поїхав захищати Україну від окупантів. Про обставини смерті поки не відомо.

Щодо новин у Хмельницькому, то тут шукають головного лікаря поліклініки №1. Головний медик міста каже, про вакансію оголосили ще у червні, але й досі ще досі жодної заявки від кандидатів не поступило. Варто зазначити, що посадовий оклад головного лікаря поліклініки буде 4 546 гривень. Однак до цієї суми буде додаватися надбавки та доплати за стаж та категорії. Загалом, за словами Бориса Ткача, зарплата головного лікаря буде близько восьми тисяч гривень.

А у зв’язку з дощами і зливами, актуальним виявилося питання номерних знаків автомобілів. У соцмережах час від часу з’являється оголошення то про загублений номер, то про знайдені. Так ось, якщо ви загубили номерний знак - зверніться до найближчого територіального сервісного центру МВС для перереєстрації і отримання нових номерів. На території Хмельницької області послугу можна отримати у п'яти районних центрах – Хмельницькому, Дунаївцях, Кам'янці - Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці.

Ось так, до прикладу, на Зарічанській у Хмельницькому, після зливи 16 липня насклдали номерних знаків.

І до більш позитивних новин – у Чорному Острові взялися за відродження пам”яток архітектури. Розробили програму розвитку культури і щороку, протягом трьох років, виділятимуть по 300 тисяч гривень на проведення заходів і ще й взялися за пошуки можливостей відновити палац Пшездецьких та Ратушу.

А ось у Сатанові та Красилові популяризуватимуть велотранспорт та веломаршрути. У Сатанові навіть планують розробити і презентувати маршрут довжиною у 33 кілометри.

Городок прийматиме перший етап Кубка України з волейболу. Матчі першого етапу пройдуть 20-23 вересня. На цій стадії зійдуться вищелігові команди «Новатор-2-Прикордонник» із Хмельницького, «ХАЕС-НАЕК» із Нетішина та нова команда «Городоччина», яка в новому чемпіонаті представлятиме Городок у першості України серед клубів другої ліги. 

До речі, а хто ще не запланував відпустку, чи не придбав квитки, врахуйте, що з Хмельницького до Одеси курсуватиме додатковий потяг.

На сьогодні поки все, завтра буде новий день зі своїми новинами і подіями, а нас тішить те, що синоптики, які обіцяли сьогодні "бездощовий" день, виявилися праві. Та головне - берегти нерви, себе і своїх рідних. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую