ye-logo.v1.2

Влада Хмельницького підтримала електронну петицію щодо відмови від маршруток

Суспільство 2698
В обласному центрі працюватимуть над відмовою від маршруток
В обласному центрі працюватимуть над відмовою від маршруток. Фото: автора

Загалом розглянули три петиції.

Сьогодні, 19 липня, на черговому засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради розглядали електронні петиції. Із запропонованих трьох, члени виконкому підтримали дві. Відмовили у звернені щодо обладнання парку в мірокрайоні «Ракове».

«Через обмежене фінансування сьогодні проводять роботи з омолодження зелених насаджень на суму 198 тисяч гривень, також передбачено проведення капітального ремонту існуючого дитячого майданчика на суму 250 тисяч гривень. Переобладнання парку мікрорайону «Ракове» потребує значних витрат, в тому числі на виготовлення проектно-кошторисної документації. Бюджет міста сформовано та кошти на обладнання парку мікрорайону «Ракове» дитячими розважальними атракціонами, гойдалками, гірками, велодоріжками, ковзанкою та футбольним полем не передбачено», - йдеться у тексті рішення.

Серед підтриманих петицій - «Спортивний майданчик школи № 8». У документі йшлося про створення сприятливих умов для фізичного розвитку дітей. Виконком вирішив у бюджеті міста на 2019 рік закласти кошти на облаштування спортивного майданчика спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів м. Хмельницького № 8.

Підтримали також електронне звернення “Відмова від маршруток”. Зокрема управлінню транспорту та зв’язку доручили розробити Програму розвитку та вдосконалення міського пасажирського транспорту м. Хмельницького на 2018-2023 роки.

Запис ефіру виконкому Хмельницької міської ради.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую