ye-logo.v1.2

Підсумки дня: прощання з Іваном Мельником та суд над екс-слідчим Генпрокуратури

Суспільство 1651
Вже завтра, 20 липня, інормаційний простір Хмельниччини буде наповнений іншими новинами
Вже завтра, 20 липня, інормаційний простір Хмельниччини буде наповнений іншими новинами. Фото: з архіву

Якими були новини 19 липня.

День, що минає, в інформаційному просторі Хмельниччини не був яскравим на якісь події. Утім, новин вистачало.

У Хмельницькому сьогодні прощалися із Героєм Іваном Мельником, який загинув, захищаючи Україну на сході. За загиблим бійцем відслужили панахиду, а згодом і поховали Івана Мельника на Алеї Слави на кладовищі в мікрорайоні Ракове.

А у Києві суд заслухав обвинувальний акт у справі екс-слідчого Генпрокуратури України Дмитра Суса та продовжив йому запобіжний захід у вигляді заборони без дозволу залишати територію Хмельницького та Хмельницької області. Як пише «Українська правда», Сус звернувся до судді з проханням не обмежувати його у пересуванні тільки межами Хмельницької області і дозволити їздити по Україні. Також хмельничанин попросив у другій половині серпня дозволити йому виїхати з сім'єю на відпочинок до Туреччини. Проте суд задовольнив клопотання прокурора і продовжив Сусу обов'язки ще на два місяці. У Подільському райсуді Києва екс-слідчому ГПУ зачитали і обвинувальний акт, у якому йдеться про випадки привласнення ним речових доказів у кримінальних справах. Всього йому інкримінується розтрата речових доказів на суму майже 814 тисяч гривень Також Суса звинувачують у недостовірному декларуванні.

Відбулося сьогодні й чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради, яке сайт «Є» транслював у прямому ефірі. Рішень було багато. А серед них і розгляд петицій хмельничан. Із запропонованих до розгляду трьох, члени виконкому підтримали дві.

І ще про новини з обласного центру. Сьогодні оголосили про те, що буде… завтра та післязавтра. Отож, 20 липня з 4.00 до 20.00 години буде обмежено рух транспортних засобів на вулиці Соборній, на ділянці від вулиці Героїв Майдану до вулиці Проскурівського підпілля. А з 17.00 до 6.00 години 21 липня буде закрито рух транспортних засобів на вулиці Свободи, на ділянці від вулиці Проскурівської до вулиці Героїв Майдану. Отож, водіїв просять врахувати свої поїздки містом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую