ye-logo.v1.2

Прямий ефір: футбольний клуб «Агробізнес» проти луцької «Волині»

Спорт 4134

Сьогодні відбудеться матч третього туру чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» вперше в своїй історії зіграє домашній матч у першому дивізіоні чемпіонату України з футболу. І в гості до волочиського клубу завітає «Волинь» із Луцька.

Суперник в «Агробізнеса» доволі непростий. У двох попередніх матчах «Волинь» двічі з рахунком 2:0 виграла свої матчі. Спочатку в Кропивницькому в «Зірки», а потім вдома в харківського «Металіста-1925». У це міжсезоння волинську команду очолив новий наставник Андрій Тлумак, відомий у минулому голкіпер. Прийшли й досвідчені виконавці, які пограли не лише в першій лізі, а й на найвищому рівні. Зокрема Сергій Сімінін та Денис Кожанов (обидва із рівненського «Вереса»). Останній, між іншим, свого часу грав у єврокубках в складі львівських «Карпат» та в 2010-2011 роках зіграв за збірну України з футболу в чотирьох матчах. Саме Кожанов у двох попередніх матчах «Волині» не йшов з поля без забитого голу.

Утім, «Агробізнес», хоч і немає таких зірок у своєму складі, але налаштований на те, аби дати справжній бій одному з лідерів першої ліги. До речі, у цьому матчі команда з Волочиська вийде ще й в новій ігровій формі, а на стадіоні «Юність» очікують аншлаг. Нагадаємо, після двох турів в активі «Агробізнеса» одна поразка та нічия. Тому сьогодні вболівальники волочиської команди очікують і на першу перемогу своєї команди.

Отож, матч «Агробізнес» - «Волинь» розпочнеться 4 серпня о 18.00. Сайт «Є» транслюватиме цей поєдинок у прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую