ye-logo.v1.2

До 50-річчя Кузьми у Хмельницькому проведуть благодійний концерт

Культура 3184
Минулого року за колекційний іграшковий автомобіль Кузьми виручили 5 тисяч гривень
Минулого року за колекційний іграшковий автомобіль Кузьми виручили 5 тисяч гривень. Фото: з архіву

Вилучені кошти передадуть на лікування важкохворого хлопця.

Уже завтра, 17 серпня, у театрі ім..М.Старицького, що в обласному центрі, відбудеться концерт пам'яті Кузьми «Скрябіна». Саме 17 серпня відомому музиканту Андрію Кузьменку могло б виповнитись 50 років. Власне сам захід буде благодійним і вилучені кошти передадуть на лікування важкохворого Максима Ремішевського.

«У Хмельницькому відбудеться єдиний в Україні концерт до 50-річчя Кузьми. Участь ньому візьмуть відомі хмельницькі вокалісти, також молодий гурт «Цвіт липи». Виконуватимуть виключно репертуар «Скрябіна». Окрім того, буде аукціон, і можна буде придбати речі з особистої колекції Андрія Кузьменка. Минулого року це була колекційна машинка, що буде цього разу – побачимо під час концерту», - зазначила організаторка концерту і скрипалька Майя Онищук.

За її словами, для проведення заходу брали спеціальний дозвіл у «Благодійного Фонду імені Кузьми Скрябіна», щоб зробити концерт доброчинним. Дружина та мама відомого музиканта також передадуть деякі речі для аукціону.

На концерті виступлять хмельницькі вокалісти.Фото: із Фейсбуку

«Усі гроші, які надійдуть від аукціону та продажу квитків, - передамо на лікування 22-річного онкохворого хлопця Максима Ремішевського, із села Голосків Кам'янець-Поділського району. Він уже пройшов частину лікування і добре йде на одужання, тому хочемо його підтримати фінансово і морально. Батько Максима захищав Донецький аеропорт і у вирі тих подій зник безвісти. Кілька років його не можуть знайти», - додала Майя Онищук.

Концерт відбудеться 17 серпня у театрі ім.М.Старицького о 19.00 годині. Вартість квитків – 70 гривень. Придбати їх можна у книжковому наметі, що в центрі Хмельницького, або уже на місці перед концертом – у холі театру. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую