ye-logo.v1.2

Нардеп від Хмельниччини вніс суттєві зміни до своєї декларації

Політика 4189
Нардеп Володимир Мельниченко вніс зміни до своєї декларації
Нардеп Володимир Мельниченко вніс зміни до своєї декларації. Фото: з Фейсбук-сторінки Володимира Мельниченка

Задекларував банківські проценти та цінні папери.

Народний депутат України Володимир Мельниченко вніс зміни до своєї декларації. Відповідно форма змін оприлюднена на сайті Національного агентства з запобігання корупції.

Змін зазнали дві позиції. Перша – дохід. Володимир Володимирович задекларував 253 тисячі 745 гривень процентів, які він отримав в одному з банків. Нагадаємо, у декларації за 2017 рік народний обранець вказав, що мав на на рахунках у банку 85 тисяч доларів США та 132 тисячі 298 гривні.

Задекларував й облігації внутрішньої державної позики вартістю на дату набуття (а це 9 серпня) 2 мільйони 522 тисячі 426 гривень.

Нагадаємо, що Володимир Мельниченко входить до парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» і був обраний народним депутатом на окрузі №193 (місто Кам’янець-Подільський, райони - Кам’янець-Подільський та Новоушицький). За минулий рік він задекларував зарплату – майже 283 тисячі гривень, три гривні від надання майна в оренду, 2 532 та 1 303 гривні від надання майна в лізинг. Ще 10 тисяч від продажу рухомого майна та понад 4,2 мільйони гривень дивідендів від ПП «Мена Плюс», засновником якої він є. Дружина нардепа – Іоланта Остапишина, згідно декларації, отримала дохід від підприємницької діяльності в понад 886 тисяч гривень та майже 2,9 мільйони гривень дивідендів від ПП «Дживальдіс».

Читайте також: Як депутати від Хмельниччини «присвоїли» державні гроші для свого піару

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую